A következő három évben is Konkoly Csaba irányítja majd a HE-DO B. Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapatát, miután a szakember újabb három évre aláírt a farkasokhoz. Ugyancsak meghosszabbította szerződését Ubornyák Dávid, Lubomir Duris és Mitar Markez. A klubelnök is folytathatja munkáját, Nagy Attila újabb öt évre kapott bizalmat a napokban tartott tisztújításon.

Megkezdte jövő évi NB I-es keretének kialakítását a Gyöngyösi Kézilabda Klub. Az egyesület újabb három évre szóló szerződést kötött a HE-DO B. Braun Gyöngyös vezetőedzőjével, Konkoly Csabával, akinek irányítása mellett tavaly sikerült elhódítanunk a Liga Kupát, és a hatodik helyen végeztünk a bajnokságban. Együttesünk most a tabella negyedik helyét foglalja el, ami felülmúlja az előzetes várakozásokat is.

– Az ötödik hely megszerzését tűztük ki célul magunk elé, ami fantasztikus eredmény lenne – mondta Nagy Attila klubelnök. – A Liga Kupában címvédési reményekkel indultunk, és a csoportkört sikerült is hibátlanul teljesítenünk. Közben már a jövő évi keretünk kialakításán dolgozunk, szeretnénk a mostani csapatunkra építve a következő szezonban is ütőképes gárdával kiállni.
Az elmúlt napokban több meghatározó játékos is meghosszabbította szerződését, így biztosan a gyöngyösi farkasfalka tagja marad az Európa-bajnokságon válogatottként gólokkal bemutatkozó Ubornyák Dávid, aki két évvel hosszabbította meg szerződését, és ugyancsak két évre írt alá másik irányítónk, a szlovák válogatott kiválósága, Lubomir Duris. Mitar Markez egy évvel hosszabbította meg szerződését.

A napokban a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöksége tisztújító közgyűlést tartott, ahol újabb öt évre megbízták az elnöki feladatok ellátásával Nagy Attilát. Az elnökség két új taggal kibővülve folytatja munkáját: a szurkolói klubot képviselő Zakar Attila és utánpótlás-igazgatónk, Rosta István csatlakozott a Juhász Péter, Kocsis Sándor, Erdei Mihály és Gáspár Csaba alkotta négyeshez.