Komlóra utazik a falka
| Kategória: Híreink

Komlón lép pályára az élvonalbeli férfikézilabda-bajnokság következő fordulójában a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata. Farkasaink jó formában vannak, és arra készülnek, hogy két hazai győzelmük után idegenben is megszerezzék első pontjaikat.

Újabb rangadót nyert meg a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata a nagy rivális Ferencváros legyőzésével a K&H liga legutóbbi fordulójában. Farkasaink ezzel mindkét hazai mérkőzésüket megnyerték – az FTC mellett a Tatabánya felett is diadalmaskodtak –, eddigi egyetlen vendégszereplésük alkalmával azonban nem tudtak pontot szerezni a Csurgó ellen. Konkoly Csaba legénysége most ezen szeretne változtatni, és a Komló ellen első idegenbeli pontját is megszerezné.

– Nehezebb dolgunk lesz, mint a nyári felkészülési mérkőzésen volt – véli Uros Vilovszki, aki azonban bízik csapatában. – Jó formában vagyunk, mindent meccset meg szeretnénk nyerni, ezért Komlón is mindent beleadunk majd, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

A komlóiak kerete alig változott az előző szezonhoz képest. A bányászcsapat ugyanúgy három mérkőzésen van túl a bajnokságban, mint a mieink: vereséget szenvedtek mindkét veszprémi együttestől, a legutóbbi fordulóban pedig legyőzték az újonc Kecskemétet, így a kilencedik helyről várja a szombati találkozót.

K&H férfi kézilabda liga, 4. forduló
Sport36-Komló – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2021. október 2. szombat, 17:00
Komló, Sportközpont
V.: Nagy Ferenc, Túróczy József