Komlón játszunk vasárnap
| Kategória: Híreink

A Komló lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele az élvonalbeli férfikézilabda-bajnokságban. A vasárnapi találkozót az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Balatonfüreden játszotta első bajnoki mérkőzését 2021-ben a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata. Farkasaink pont nélkül jöttek haza a Balaton partjáról, így még nagyobb elszántsággal készülnek következő mérkőzésükre, amelyen a Komló lesz az ellenfelük.

– Komlón egy komoly csapatot építettek fel, amely az elmúlt időszakban egy kicsit talán meggyengült, de láthatóan meccsről meccsre fejlődik, így most is nehéz mérkőzésre számítok – fogalmazott várakozásaival kapcsolatban Konkoly Csaba vezetőedző. – A komlói hazai pályától még a nagy csapatok is félnek, mi igyekszünk ezt a félelmet itthon hagyni. A tévés meccseken rendre jól teljesítünk, ezért bízom benne, hogy a fiúk most is összekapják magukat, és pontot vagy pontokat hozunk majd haza Komlóról – mondta a vezetőedző.

Vasárnapi ellenfelünk eddig lejátszott 11 mérkőzésén 7 pontot gyűjtött, és a tabella 9. helyén várja a mérkőzést. A mieink 12 meccsen vannak túl, 13 pontjukkal az 5. helyen állnak. A Komlóval decemberben hazai pályán találkoztunk, akkor farkasaink 30-26 arányban diadalmaskodtak.

A vasárnap 17 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport+ élőben közvetíti.

K&H férfi kézilabda liga, 5. forduló
Sport-36 Komló – HE-DO B. Braun Gyöngyös
Komló, 2021. február 14. vasárnap, 17:00
V.: Horváth Péter, Marton Balázs
TV: M4 Sport+
Zárt kapus mérkőzés