Koller további két évig marad Gyöngyösön
| Kategória: Híreink

Két évvel hosszabította meg szerződését a B. Braun Gyöngyös csapatával Koller Tamás. A 21 éves átlövő a keret negyedik tagja, aki újra elkötelezte magát a gyöngyösi csapat mellett. Kotormán Attila szakosztály-igazgató szerint Koller Tamás szerződésének meghosszabbításával a Gyöngyösi Kézilabda Klub a jövőbe fektetett be.

koller fured

Koller Tamás marad Gyöngyösön. Fotó: Magyari Máté

Sándor Ákos, Hudák Henrik és Tamási Zsolt írt alá elsőként a jövőről szóló szerződést a B. Braun Gyöngyössel. Sándor és Hudák három-, míg Tamási két évvel hosszabbította meg szerződését. Hozzá hasonlóan Koller Tamás is újabb két évre kötelezte el magát csapatunk mellett. Az 1992-es születésű Koller Tamás 2012 óta kézilabdázik Gyöngyösön, a B. Braun Gyöngyös védekezésének alappillére, aki támadásban is egyre több szerepet kap. Koller Tamás is tagja volt a junior válogatottnak, amely tavaly nyáron a Bosznia-Hercegovinában rendezett világbajnokságon a tizenkettedik helyen végzett. Kotormán Attila, a Gyöngyösi Kézilabda Klub szakosztály-igazgatója szerint az átlövő a felnőttek között is bekerülhet a válogatottba.

– Koller Tamás szerződésének kétéves meghosszabbításával a jövőbe fektettünk be, hiszen Koller nagyon fiatal játékos, aki, ha fejlődése töretlen marad, a felnőtt válogatottban is szerephez juthat, és a Rio utáni generáció egyik alapembere lehet. Övé a jövő, ezért nagyon örülünk neki, hogy 2016 nyaráig biztosan csapatunkban tudhatjuk  fogalmazott Kotormán Attila.

A szakosztály-igazgató és Szőllősi Károly ügyvezető korábban azt is elmondta: a klub valamennyi játékosának megtette már az ajánlatát, és ezekre többségében pozitív válasz érkezett, így hamarosan újabb aláírásokra kerülhet sor, miközben érkező játékosokkal is zajlanak egyeztetések.