Serdülő- és ifjúsági csapataink tovább járnak a győzelmek útján, U15-eseink megkezdték a felsőházi küzdelmeket, lánycsapatink pedig százszázalékos hétvégét tudhatnak maguk mögött.

U23-as férfi csapatunk újabb szoros mérkőzésen maradt alul az NB II-es felnőtt mezőnyben. Az ifjúsági alakulatunkra épülő gárda a negyedik helyezett Hajdúnánást fogadta az elmúlt hétvégén, és hiába küzdöttek jól a mieink, és szereztek összesen 32 gólt, a vendégek eggyel többet lőttek, így a pontszerzés elmaradt. A juniorok legközelebb december 1-jén, Nádudvaron lépnek pályára.
Ifjúsági és serdülő csapatunk a DEAC-cal találkozott az elmúlt hétvégén, és mindkét együttes magabiztos győzelemmel zárta a találkozót. A serdülők a második, az ificsapat a negyedik helyről várja a november 30-án, Békésen rendezendő, következő mérkőzést.

U15-ös fiúcsapatunk megkezdte a küzdelmeket az elsőosztályú bajnokság felsőházi rájátszásában, ahol az ország legjobb nyolc csapata küzd egymással. A mieink az első fordulóban nem tudtak pontot szerezni, a Péccsel és a Békéssel szemben is alulmaradtak, így a tabella hetedik helyéről várják a februárban esedékes folytatást. U13-asaink a Mezőkövesdtől és az Egertől szenvedtek vereséget az elmúlt hétvégén, U11-eseink pedig a Beszterce és a Balassagyarmat ellen is győzelmet arattak.

Serdülő lánycsapatunk őrzi veretlenségét a III. osztályú bajnokságban, a legutóbbi fordulóban a Berettyó ellen diadalmaskodtak a fiatal hölgyek. Az U15-ösek a csoportkör utolsó mérkőzéseit játszották le a területi bajnokságban, és újabb két győzelmükkel megerősítették helyüket a tabella első helyén. A lányok a csoportkörben mindössze egy vereséget szenvedtek. U13-asaink az egri Eszterházy első és második csapatát is legyőzték, és U11-eseink is dupla győzelemmel zárták a legutóbbi fordulót.