Kétgólos vereség
| Kategória: Híreink

A szezon első idegenbeli mérkőzésén a Csurgó otthonába látogattunk.

Lendületesen kezdtük a mérkőzést, mind hazai, mind idegen oldalon a védekezés volt a meghatározó. Negyed óra után 5-4-es állásnál Konkoly Csaba időt kért, ugyanis ekkor kissé megakadt támadójátékunk. Közel tizenkét percig nem voltunk eredményesek, amit a csurgói alakulat kíméletlenül ki is használt, ezzel javukra fordítva a mérkőzést. A félidő végére sikerült faragnunk hátrányunkból, amely ekkor háromgólos volt. A szünetben 11-8-ra a hazai együttes vezetett.

A második játékrész kezdete ismét nem a mi malmunkra hajtotta a vizet, további kettővel nőtt hátrányunk. Hegedüs Márk találata törte meg a csendet, ami után sikerült felzárkózunk. A következő percekben a nagy rohanásba többször is belehibáztunk, így igazi hullámvasútként alakult a meccs, hiszen megint elléptek a hazaiak. A végjátékot izgalmassá tettük, ugyanis egy utolsó nagy gyöngyösi rohammal a hajrára csak két találat volt a különbség. Ezt azonban már nem sikerült ledolgoznunk, így 26-24-es vereséggel tért haza a farkasfalka.

K&H férfi kézilabda liga, 2. forduló
Csurgói KK – HE-DO B. Braun Gyöngyös 26-24 (11-8)

Csurgó: Füstös, Konyicsák, (kapusok) Juhász 1, Krecic 1, Herceg 4, Krsmancic 4, Schaffer 1, Borsos, Tóth 1, Szeitl 4, Gábor 3, Vasvári, Gebhardt 1, Rotim 1, Kerkovits 2, Kovacevic 3. Edző: Mariano Ortega

Gyöngyös: Nagy, Merkovszki, Tomic, Vasic 3, Nkousa, Ubornyák 4, Varsandán 3, Hegedüs 3, Gábori, Duris 1, Vilovski 3, Gerdán, Papp, Hamidovic 3, Gráf, Markez 4. Edző: Konkoly Csaba.

Hétméteresek: 3/3 ill. 2/2
Kiállítások: 4 perc ill. 8 perc
V.: Altmár Kristóf, Horváth Márton