Kemény harminc nap következik
| Kategória: Híreink

Nehéz hónap előtt áll a B. Braun Gyöngyös csapata, amely az NB I-ben éppen egy hónap múlva vendégszerepel majd a Balatonfüred otthonában, addig pedig tatabányai vendégjáték vár a fiúkra, majd a Győr és a Veszprém elleni találkozók következnek hazai pályán. Utóbbi két mérkőzés időpontja megváltozott az eredeti kiíráshoz képest, a találkozókat november 8-án és 11-én játsszuk.

Az első feladat a Tatabánya elleni fellépés lesz szombaton. Egészen biztosan nem lesz könnyű feladata a fiúknak, a Tatabánya ugyanis ebben a szezonban is bizonyítja, hogy továbbra is a mezőny negyedik legerősebb alakulataként kell számolni a Komárom-Esztergom megyeiekkel, sőt a Csurgó elleni döntetlen alapján a harmadik hely sorsa sem tűnik egyértelműnek a rájátszásban. A Tatabánya eddig csak két pontot hullajtott a bajnokságban, a Csurgó és a Balatonfüred elleni döntetlen rontja csupán a mutatójukat. Érdekesség, hogy a Balatonfüreddel ugyanúgy 22-22-őt játszott a Tatabánya a Földi Imre Sportcsarnokban, mint tette azt a B. Braun csapata Gyöngyösön. Az pedig, hogy a Vác otthon csak egy góllal maradt alul Harsányiékkal szemben, mutatja, hogy a Tatabányát is meg lehet szorongatni. Nem lesz azonban könnyű dolgunk, hiszen a nyáron még tovább erősödött a Tatabánya kerete, így kemény csatára lehet számítani a Földi Imre Sportcsarnokban.

1005 bbgy oroshaza27

Frey Tamás tapasztalatára is nagy szükség lesz a következő meccseken. Fotó: Magyari Máté

A tatabányai vendégjáték utáni sorsolásunk változott, így a SZESE Győr csapatát az előzetesen kiírtnál egy nappal korábban, november 8-án, pénteken fogadjuk majd, talán le sem kell írnunk, hogy akkor sem lesz könnyű dolgunk, bár az újonc győriek az előző fordulókban a Ceglédtől és a Mezőkövesdtől is vereséget szenvedtek, az Orosházát azonban idegenben is le tudták győzni egy góllal.

A pénteki, Győr elleni találkozót követően pedig gyorsan újra megtelhet majd a Városi Sport- és Rendezvénycsarnok Gyöngyösön, hiszen három nappal később – szintén eltérve az eredeti sorsolástól – november 11-én a címvédő MKB-MVM Veszprém csapata látogat a Mátraaljára. A Veszprém elleni találkozót mindig kiemelt figyelem övezi, ezért nem árt előre gondoskodni a jegyekről. A címvédő sztárcsapat elleni találkozóra a felnőtt jegyek 1700 forintért kaphatók, míg a diák- és nyugdíjas jegy ára 1200 forint lesz. Családi belépőhöz erre a mérkőzésre 4600 forintért lehet hozzájutni. Foglalni a gykk@gykk.hu címen lehet.
Az egyhónapos sorozatot a Balatonfüred elleni idegenbeli csata zárja, ami ugyancsak kiélezett, kőkemény ütközetnek ígérkezik, szóval lesz miért szorítani a B. Braun Gyöngyösnek az előttünk álló egy hónapban.