Kedden már Veszprémben játszunk
| Kategória: Híreink

Alig néhány nappal az Eger elleni győzelem után Veszprémben kell helytállnia a gyöngyösi farkasfalkának. Eddigi legkeményebb mérkőzésére is teljes erőbedobással készül a Konkoly-legénység.

A szezonban eddig lejátszott hat mérkőzéséből ötöt megnyert a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely csak Balatonfüreden maradt alul, legutóbb pedig az Eger csapatát győzte le ellentmondást nem tűrően, amivel a tabella harmadik helyére lépett előre. Most az eddigi legkeményebb ellenfél vár a mieinkre, akik a szombaton lejátszott találkozó után kedden már Veszprémben lépnek pályára.

– A rendelkezésünkre álló két napot regenerációval és taktikai felkészüléssel töltöttük – mondja Konkoly Csaba vezetőedző, aki több részcélt is kitűzött a keddi mérkőzésre. – Szeretnénk idegenben is jó kézilabdát játszani, csapatként, egységesen, a legjobb teljesítményt nyújtva megnehezíteni a világhírű Veszprém dolgát. Olyan futóedzésnek fogjuk fel a mérkőzést, amelyen megpróbálunk felnőni a BL színvonalához. Bízom a fiúkban, akik eddig is komolyan vették ezeket a találkozókat, biztos vagyok benne, hogy most sem lesz ez másként – mondta csapatunk vezetőedzője.

A Telekom Veszprém elleni találkozón biztosan ki kell hagynia Mitar Markeznek, akit még Dabason büntettek kék lappal a játékvezetők. Tárgyalását szerdán tartják majd a Magyar Kézilabda Szövetségben, addig nem léphet pályára bajnoki mérkőzésen.

K&H férfi kézilabda liga, 7. forduló
Telekom Veszprém – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2019. október 15. 18:00, Veszprém Aréna
V.: Altmár Kristóf, Horváth Márton