Jövőre is számítunk a fiatalokra
| Kategória: Híreink

Folytatódik a saját nevelésű játékosok beépítése a felnőtt keretbe a HE-DO B. Braun Gyöngyösnél, ahol továbbra is számítanak a fiatalok szerepvállalására.

Több, saját nevelésű játékos is segítette a HE-DO B. Braun Gyöngyös szereplését a mögöttük hagyott szezonban, a fiatalok elsősorban a Liga Kupában jutottak lehetőséghez, de Gráf Martin, Ivitz Balázs és Jaros Olivér a K&H ligában is szerepet kapott, Martin 14 góllal vette ki a részét az egész éves teljesítményünkből, Balázs és Olivér pedig 3-3 találatot jegyzett a bajnokságban.

– Fiataljaink nagyon jól éltek a lehetőséggel az elmúlt szezonban, és a következőben is számítunk rájuk, együtt kezdik az alapozást a felnőtt kerettel július 11-én – mondta Konkoly Csaba vezetőedző. – Szeretnék minél több fiatal játékost látni a kispad környékén, hiszen fontos, hogy utat mutassunk az utánpótlás számára, hogy a játékosok lássák, oda lehet kerülni a felnőtt csapat közelébe. Ez a törekvés a klub filozófiájával is összhangban van, ezért hangsúlyos szerepet kap a következő szezonban is – fogalmazott a vezetőedző.

A 2019/2020-as szezonban a saját nevelésű fiatal játékosok közül a kapus Tasi Dániel, a beálló Rojkovics Richárd, az irányító Gráf Martin, a jobbátlövő Bedő Márk, a jobbszélső Jaros Olivér, valamint a balátlövő Ivitz Balázs és Dávid József kezdi meg a felkészülést a HE-DO B. Braun Gyöngyös felnőtt keretével.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös kerete 2019/2020:

Kapusok: Tóth Mihály, Buzogány Barna, Tasi Dániel
Jobbszélsők: Urbán Egon, Gábori Máté, Jaros Olivér
Jobbátlövők: Mitar Markez, Papp Bence, Bedő Márk
Irányítók: Lubomir Duris, Ubornyák Dávid, Sipeki Levente, Gráf Martin
Beállók: Vilovszki Uros, Gerdán Tibor, Hegedüs Márk, Rojkovics Richárd
Balátlövők: Mirko Herceg, Újvári László, Ivitz Balázs, Dávid József
Balszélsők: Németh Tamás, Varsandán Milán