Jobbulást kívánunk Zdolik Bencének
| Kategória: Híreink

A Gyöngyösi Kézilabda Klub ezúton kíván jobbulást Zdolik Bencének, a Balatonfüred átlövőjének, aki a szerdai B. Braun Gyöngyös – Balatonfüred negyeddöntőn sérült meg, miután Debreczeni Dáviddal ütközött. A klub egyúttal visszautasítja, hogy Zdolikot szándékosan “levadászta” volna játékosunk.

gykk logo szines szA Balatonfüredi KSE csütörtökön a Magyar Kézilabda Szövetség illetékeseihez fordult Zdolik Bence sérülésének kivizsgálása ügyében.
A Gyöngyösi Kézilabda Klub jobbulást kíván az átlövőnek, ugyanakkor visszautasítja, hogy az esetben bármilyen szándékosság felfedezhető lenne.

– Szerencsétlen, véletlen mozdulat volt, sajnáljuk Zdolik sérülését – mondja Kotormán Attila, a Gyöngyösi Kézilabda Klub szakosztály-igazgatója. – A mozdulat nem volt szándékos, ezt erősítette meg a helyszínen Juhász István, a szövetség szakmai igazgatója és Nyárádi Bertalan, a fegyelmi bizottság elnöke is.

A Gyöngyösi Kézilabda Klub a sportszerűséget mindennél előbbre valónak tartja, ezért szeretnénk, ha a párharc tiszta körülmények között, a pályán dőlne el. Reméljük, a füredi átlövő minél hamarabb felépül, és ott lesz szombaton a mindent eldöntő harmadik mérkőzésen.