Jó meccset játszotunk a Veszprémmel
| Kategória: Híreink

Tíz góllal alulmaradt, de küzdeni tudásból ismét jelesre vizsgázott a farkasfalka.

Sok idő eltelt a farkasfalka legutóbbi mérkőzése óta, így garantálható volt, hogy parázs hangulatú mérkőzésnek nézhetünk elé, a Bajnokon Ligája-résztvevő Telekom Veszprém ellen. A feltevésnek igazat téve kezdődött a mérkőzés, a 9. percben 4-5-re vezettek a vendégek. Akadtak technikai hibák mindkét oldalon, Manaskov lerohanás góljaira nem igazán találtak ellenszert a hazaiak. Negyedóra elteltével a 6-8-as állásnak az Építők örülhettek jobban. A 23. percben háromgólos hátránynál Konkoly Csaba magához hívta tanítványait a felzárkózás érdekében. Sajnos tovább nyílt az olló a két csapat között, a nagy iramú mérkőzés első félideje 12-17-es eredménnyel végződött.

Nem kezdődött jól a második játékrész a gyöngyösi fiúk számára, számos gyors gólt kaptak, így a 39. percben 15-25-re vezetett a veszprémi alakulat. A 42. percben kettős emberelőnybe kerültek Varsandán Milánék, ezzel lehetőségük nyílt csökkenteni a különbségen. A mai napon a szerencse sem a farkasok oldalán állt, a 47. percben 19-28-at mutatott az eredményjelző. A találkozó lefújása előtt öt perccel továbbra is tartotta tízgólos előnyét David Davis csapata, így a végjáték sajnos nem sok meglepetést tartogatott. Az összecsapáson 25-35-ös végeredmény született.

K&H férfi kézilabda liga, 8. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Telekom Veszprém 25-35 (12-17)
Játékvezetők: Bócz László, Wiedemann Viktor

Gyöngyös: Merkovszki, Tóth,(kapusok) Urbán 1, Németh, Halász 2, Papp 1, Varsandán 5, Ubornyák 2, Hegedűs 1, Gábori 1, Duris 1, Vilovski 2, Gerdán, Herceg 5, Gráf 2, Markez 2. Edző: Konkoly Csaba.

Veszprém: Cupara, Corrales, (kapusok) Manaskov 12, Yahia 3, Moraes 1, Tonnesen 2, Markussen 3, Ligetvári, Marguc 3, Lauge 1, Blagotinsek 5, Mahe 3, Maqueda, Lékai 2. Edző: Davis Camara David

Hétméteresek: 4/6 ill. 1/1
Kiállítások: 10 perc ill. 4 perc

Értékelések:

Fotógaléria: