Jegy- és bérletárak a következő szezonra
| Kategória: Híreink

Csak minimális mértékben emelkednek a jegyárak a B. Braun Gyöngyös NB I-es mérkőzéseire a 2014/2015-ös szezonban. A felnőtt jegy mindössze száz forinttal kerül majd többe, mint az előző szezonban, miközben a diák- és nyugdíjas jegyek ára változatlan marad.

A Gyöngyösi Kézilabda Klub elkötelezett a kézilabdasport népszerűsítése iránt, ezért csak minimális mértékben emeli a B. Braun Gyöngyös NB I-es mérkőzéseire érvényes jegyárakat. A klub különösen fontosnak tartja a diákok becsábítását a mérkőzésekre, ezért a diákjegyek a tavalyi áron válthatók a következő bajnoki szezonban is.

A 2014/2015-ös bajnoki szezonban érvényes jegyérak a B. Braun Gyöngyös NB I-es mérkőzéseire:
Felnőtt: 1500 Ft
Diák, nyugdíjas: 1000 Ft
Családi: 4000 Ft

kozonseg

A diákok változatlan áron jöhetnek a mérkőzésekre.

A családi jegy két felnőtt, valamint két tizennégy évnél fiatalabb gyermek belépésére jogosít.
A valamennyi hazai bajnoki mérkőzésre érvényes felnőtt bérlet ára az új szezonban 18000 Ft lesz, míg a diák- és nyugdíjas bérleteket 13000 forintért lehet megváltani. A bérletek az NB II-es mérkőzésekre nem érvényesek, azok a találkozók egységesen 300 forint ellenében lesznek látogathatók. A bérletek árusítása az augusztus 7-i, Torda elleni felkészülési mérkőzés előtt kezdődik, a csarnokban Vernyik László értékesíti a bérleteket.