Ismét hazai pályán a farkasok
| Kategória: Híreink

A Fejér-B.Á.L. Veszprém lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele az élvonalbeli férfikézilabda-bajnokságban. A „kisveszprémet” komoly ellenfélként tartják számon játékosaink, ennek megfelelően készülnek a hazai összecsapásra.

A Fejér-B.Á.L. Veszprém csapata az Éles Kézisuli növendékeire alapozva indult el a 2020/21-es szezonban a legmagasabb osztályú kézilabdabajnokságban, és az első évben le is tették a névjegyüket, a hetedik helyen zárták a pontvadászatot, és sok csapatnak – köztük a gyöngyösi farkasfalkának – törtek borsot az orra alá. Ubornyák Dávid most is nehéz mérkőzésre számít.

Nagyon komoly meccsre készülünk, a góllövőlistát elnézve látható, hogy a kulcsembereik szórják a gólokat, ezért sok fizikai kontaktusra épülő mérkőzés várható. Másként kell készülni ellenük, mint a többi NB I.-es csapat ellen, hiszen termetre kisebbek a többi csapat játékosainál. A gyors támadásvezetés, a szerzett labdák utáni indulás és a jó visszarendeződés lesz a kulcsa az ellenük való játékunknak – fogalmazott irányítónk.
A veszprémiek a Komló és az újonc Kecskemét legyőzésével az idei szezonban mérkőzéseik felét megnyerték, az így szerzett négy pontjukkal pedig épp az eddig pontot gyűjtő mieink mögött állnak a tabella ötödik helyén.

A szombaton hazai pályán rendezendő mérkőzés teljes bevételét klubunk a Magyar Rákellenes Liga Gyöngyösi Alapszervezetének ajánlotta fel. A találkozó csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

K&H férfi kézilabda liga, 5. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Fejér B.Á.L. Veszprém
2021. október 16. szombat, 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
Vezeti: Sándor László, Szikszay Csaba