Kilenctagúra duzzadt a HE-DO B. Braun Gyöngyös jövő évi kerete, miután újabb négy játékos hosszabbított szerződést klubunkkal.

Javában zajlik a HE-DO B. Braun Gyöngyös 2020/2021-es keretének kialakítása. A klubvezetés az előző évhez hasonlóan most is azzal a céllal ült tárgyalóasztalhoz a csapat játékosaival, hogy a jelenlegi keret magját egyben tartva alakítsa ki a következő bajnoki év csapatát. Öt játékossal már korábban megegyezés született a folytatásról, első körben Ubornyák Dávid, Lubomir Duris és Mitar Markez írta alá a további együttműködésről szóló kontraktust, majd Németh Tamás és Gerdán Tibor csatlakozott hozzájuk.

A napokban újabb négy megállapodás született: Hegedűs Márk és Varsandán Milán két évvel, míg Uros Vilovszki egy évvel hosszabbította meg szerződését. Ugyancsak a HE-DO B. Braun Gyöngyös tagja marad Gráf Martin, aki egy plusz egy évre írt alá a farkasokhoz.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös jelenleg a K&H férfi kézilabda liga tabellájának harmadik helyén szerepel, az idei szezonnak az első ötbe kerülés céljával vágott neki az alakulat. A Gyöngyös Kézilabda Klub vezetése folyamatosan tárgyal a folytatásról a HE-DO B. Braun Gyöngyös játékosaival, amint újabb megállapodásokat sikerül megkötnünk, tájékoztatjuk szurkolóinkat.