A Ceglédet fogadjuk vasárnap
| Kategória: Híreink

A Cegléd érkezik Gyöngyösre a K&H férfi kézilabda liga harmadik fordulójában. A HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata a Komló elleni magabiztos győzelem és a Dabason kiharcolt döntetlen után folytatni szeretné a pontok gyűjtését, amiben ismét számít a hazai szurkolótábor segítségére.

01 20180831 komlo m 79

A K&H férfi kézilabda liga harmadik és negyedik helyezett csapata csap össze a bajnokság harmadik fordulójában Gyöngyösön. A negyedik helyen álló, a Komló tízgólos legyőzésével és a Dabason kiharcolt döntetlennel kezdő HE-DO Braun Gyöngyös az első két fordulóban a Mezőkövesdet és a Vecsést is két-két góllal legyőző, így négy pontot gyűjtő Ceglédet fogadja. A ceglédiek a nyáron hat új játékost igazoltak, és megújult elnökséggel vágtak neki az új szezonnak.

– Az, hogy a Cegléd két győzelemmel indított, az erejüket mutatja, ennek megfelelően nagyon komolyan készülünk a vasárnapi mérkőzésre – kezdi az esélylatolgatást Konkoly Csaba, aki egyértelmű célt tűzött ki a fiúk elé. – Mi is jól kezdtünk, hasonló lendülettel és akarattal várjuk az újabb erőpróbát. Hazai közönségünk előtt játszhatunk, a célunk pedig nem lehet más, mint hogy mind a két pontot itthon tartsuk – mondta vezetőedzőnk.

Sipeki Levente is bízik a hazai sikerben. – Két remek meccsel indítottunk, szeretnénk folytatni a jó sorozatot, ezért lelkiismeretesen készülünk, és győzni akarunk vasárnap – fogalmazott az irányító szerepkörben egyre otthonosabban mozgó fiatal játékos, aki korábban két évet töltött Cegléden.

Sérülések nem nehezítik a munkánkat, a csapaton azonban egy vírusos megbetegedés söpör végig, de bízunk benne, hogy vasárnapra mindenki bevethető állapotban lesz.

Szurkolóinkra ezen a héten nem csak a soron következő bajnokin számítunk, hanem pénteken, a Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál alatt is, a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata ugyanis pénteken 19 órától a Fő téri nagyszínpadon mutatkozik be, majd a Mátrai Borok Háza előtt közönségtalálkozóra várjuk szimpatizánsainkat, akik közös fotót készíthetnek játékosainkkal, és autogramot is kérhetnek tőlük.


K&H férfi kézilabda liga, 3. forduló

HE-DO B. Braun Gyöngyös – Ceglédi KKSE

2018. 09. 16. vasárnap 18:00
Dr. Fejes András Városi Sportcsarnok
V.: Hargitai, Markó