Hazai győzelem Szegeden
| Kategória: Egyéb

Jó ideig partiban volt a magasabb játékerőt képviselő Szegeddel szemben, azonban végül 35-26-os vereséget szenvedett a farkasfalka a szezon utolsó előtti mérkőzésén.

A K&H férfi kézilabda liga utolsó előtti mérkőzésén a Szeged együtteséhez látogattunk. Bár a papírforma alapján nem mi számítottunk a találkozó esélyesének, mindenképp szerettük volna megnehezíteni a BL-résztvevő csapat dolgát. Jól kezdtek farkasaink, tökéletesen használták ki a szegediek védekezésébe csúszott hibákat. Újra és újra egyenlítettek, így a hazaiak nem tudtak jelentősebb előnyt kialakítani. A 15. percben 11-8-as hátrányba kerültünk, azonban jelezve komoly szándékainkat, nem hagytuk, hogy az olló tovább nyíljon. A 20. perc után kicsit megtorpantunk, nem tudtuk az ellenfél beállóit kellőképp hatástalanítani, elől pedig többször hiba csúszott támadójátékunkba. A félidő végére hatgólos hátrányba kerültünk, így 21-15-ös állással töltöttük a játékrészek közti pihenőt.

A második félidő elején hatperces gólcsend következett hazai oldalról, de sajnos ettől sem lett könnyebb helyzetünk, ugyanis kapusuk többször is túljárt az eszünkön. Az öt-hat gólos különbség állandósulni kezdett, egészen az 50. percig ki is tartott. A végjátékra kicsit fáradni kezdtünk, ezzel a differencia is nőni kezdett a két csapat közt. Jó ideig partiban voltunk a magasabb játékerőt képviselő Csongrád megyeiekkel szemben, azonban végül 35-26-os vereséget szenvedett a farkasfalka.

K&H férfi kézilabda liga, 9. forduló
MOL-Pick Szeged – HE-DO B. Braun Gyöngyös 35-26 (21-15)

MOL-PICK Szeged: Alilovic, Mikler, (kapusok) Kallman 1, Bodó 4, Canellas 1, Radivojevic 6, Gaber 2, Sostaric 2, Bánhidi 6, Kasparek 3, Bajus, Stranovsky 1, Bombac 4, Rosta 2, Mackovsek 3, Zhitnikov
Edző: Juan Carlos Pastor Gomez

HE-DO B.Braun Gyöngyös: Merkovszki, Gyánti, (kapusok) Urbán, Németh 2, Halász 4, Papp 1, Varsandán, Ubornyák 1, Hegedüs 4, Gábori 2, Duris 1, Vilovski 1, Gerdán, Herceg 3, Gráf 1, Markez 6
Edző: Konkoly Csaba

Játékvezetők: Bóna Szabolcs, Földesi Csaba
Hétméteresek: 3/3, ill. 2/2
Kiállítások: 6, ill. 2 perc