Hatvanba utazunk
| Kategória: HíreinkKupa

Két nappal a hazai pályán aratott ötgólos győzelem után már idegenben lép pályára a HE-DO B. Braun Gyöngyös címvédő csapata a Hatvan ellen a Liga Kupa csoportkörében.

Ötgólos győzelemmel kezdte szereplését a Liga Kupában a címvédő HE-DO B. Braun Gyöngyös, amely az idei kiírás első csoportmérkőzésén a másodosztályú Hatvani KSZSE gárdáját fogadta a Dr. Fejes András Sportcsarnokban. A 33-28 arányú győzelmet követően farkasainknak mindössze egy napjuk volt arra, hogy felkészüljenek a visszavágóra, hiszen pénteken már Hatvanban lépnek pályára.

– A csütörtöki edzésen a regeneráció kapott főszerepet, és megbeszéltük azokat a tapasztalatokat, amelyeket a szerdai, első mérkőzésen szereztünk. Egyértelmű célunk, hogy Hatvanban is győzelmet arassunk – mondta Konkoly Csaba vezetőedző.

A pénteken 18 órakor kezdődő találkozót a hatvani Kodály Zoltán Általános Iskolában rendezik, melynek csekély befogadóképessége miatt mindössze két tucat gyöngyösi szurkoló biztathatja majd a mieinket, így arra kérünk mindenkit, ha nem regisztrált a mérkőzésre, ne induljon el Hatvanba. Farkasaink egyébként a jövő héten a PLER ellen játszanak a Liga Kupa csoportkörében, ahol jelenleg mindhárom csapat két ponttal áll.

Férfi kézilabda Liga Kupa, E csoport
Hatvani KSZSE – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2020. 01. 17. péntek, 18:00
Hatvan, Kodály Zoltán Ált. Isk.
V.: Asztalos Bence, Szalay Zoltán

A csoport állása: 1. HE-DO B. Braun Gyöngyös 2 pont, 2. PLER Budapest 2 p., 3. Hatvani KSZSE 2p.