Hatgólos győzelem a Cegléd ellen
| Kategória: Híreink

Egy hónapos szünet után, a Cegléd elleni hatgólos győzelemmel folytatta szereplését a K&H ligában a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata.

Halász Levente a mezőny legeredményesebbje volt.

Több mint egy hónap után újra pályára léptek a gyöngyösi farkasok. A zárt kapuk mögött rendezett találkozón szurkolóink mellett néhány játékosát is nélkülöznie kellett Konkoly Csaba vezetőedzőnek, így olyan ifjúsági korú játékosok kaptak lehetőséget, mint Gulyás Máté és Varga Kristóf. A mérkőzés kezdetén kissé érezhető volt, hogy régen lépett pályára a csapat, a 8. percben csupán 3-1 állt az eredményjelzőn. Kiegyenlítettnek látszott a találkozó, azonban a 15. percre 7-3-ra sikerült növelni előnyüket Jaros Olivéréknek. Húsz perc elteltével tovább nyílt az olló a két együttes között: 11-6-ra vezetett a hazai gárda. A lőtt gólok több mint felét, hat találatot a Gábori-Jaros páros vállalt magára. Öt perccel az első játékrész lefújása előtt, Halász Levente öt góljának köszönhetően 15-8-ra vezetettek a farkasok, vendég időkérés következett. A szünetre megnyugtató, 16-10-es előnnyel vonulhattak Tóth Mihályék.

A fiatalok is kivették részüket a győzelemből

A második félidő Németh és Gábori szépségdíjas kínaijával kezdődött, Halász a találkozó legeredményesebbjeként meglőtte a hetedik gólját. A 38. percben Konkoly Csaba hívta magához tanítványait, miután 19-15-re zárkózni tudott a ceglédi együttes. Némileg sikerült rendezni a sorokat, Herceg Mirko góljaival tartottuk a 4-5 gólos különbséget. Az 50. percben Németh Tamás újabb gyönyörű cunder góljának köszönhetően 27-22-es állással kezdődhetett meg a végjáték. További izgalmakat nem tartogatott az utolsó tíz perc. Halász Levente tizedik góljával beállította az összecsapás végeredményét, végig vezetve, magabiztosan 30-24-re győzött a hazai alakulat.

K&H férfi kézilabda loga, 12. forduló
HE-DO B.Braun Gyöngyös – Ceglédi KKSE 30-24 (16-10)
Dr. Fejes András Sportcsarnok, zárt kapu
Gyöngyös: Merkovszki, Tóth (kapusok), Urbán, Németh 4, Varga, Halász 10, Jaros 5, Varsandán, Hegedűs 1, Gábori 4, Gulyás, Vilovski 1, Rosta, Gerdán, Herceg 4, Gráf 1. Edző: Konkoly Csaba.
Cegléd: Kránicz, Tamási, (kapusok), Pásztor 4, Juhász 2, Kiss 2, Zakics 2, Szepesi 2, Mazák 2, Kállai 4, Vranac 5, Sinkovits 1, Teleki. Edző: Nagy Károly.
Játékvezetők: Réti Tamás Csaba, Szedmák Márton
Hétméteresek: 1/2 ill. 0/0
Kiállítások: 4 perc ill. 4 perc

Értékelések:

A találkozót a Gyöngyösi TV együttműködésével élőben közvetítettük:

A mérkőzés képei: