Győzni kell szombaton
| Kategória: Híreink

A harmadik mérkőzést szeretné kiharcolni a B. Braun Gyöngyös csapata szombaton a Tatabánya ellen. Az első mérkőzésen elszenvedett vereség után a játékosok elszántan készülnek a visszavágóra, és bíznak benne, hogy a hazai pálya és a fantasztikus szurkolótábor hozzásegíti majd a győzelemhez őket.

Jó hangulatban készül a B. Braun Gyöngyös csapata az ötödik helyért zajló párharc, második, szombati mérkőzésére a Tatabánya ellen. Az első meccsen elszenvedett vereségért szeretne visszavágni csapatunk, amely hosszú idő után újra teljes létszámban tud felállni, a legfrissebb orvosi vizsgálatok ugyanis Bakos Dávid esetében is pozitív eredménnyel zárultak, így várhatóan ő is pályára léphet majd szombaton. Gulyás István vezetőedző a jó hírek fényében optimistán tekint a találkozó elé.

 Úgy érzem, sikerült magunkat túltennünk az első mérkőzésen elszenvedett vereségen, rendezni tudtuk a dolgainkat, így most jó hangulatban zajlik a munka, mindenki elszántan készül a visszavágóra. Meg fogunk tenni mindent az egyenlítésért, és szeretnénk, ha minél többen kilátogatnának a mérkőzésre.

0504 tat bbgy41

Bár nem lesz könnyű, mindeképpen győznünk kell szombaton. Fotó: Magyari Máté

A Tatabánya ellen jó emlékeket őrizhetnek szurkolóink a Városi Sport- és Rendezvénycsarnokból, legutóbb ugyanis egy emlékezetes mérkőzésen, Varsandán Milán utolsó másodpercben szerzett indításgóljával sikerült felülmúlnunk ellenfelünket. Az eddigi találkozók alapján bizton remélhetjük, hogy jó színvonalú, kiélezett csatát látunk majd, ami reméljük, nem az utolsó lesz ebben a bajnoki évben. Egy esetleges vereséggel ugyanis a Tatabánya szerezné meg az ötödik helyet, és nem kerülne sor jövő hét szerdán harmadik mérkőzésre. Szombaton a pályán és azon kívül is minden gyöngyösi azért küzd majd, hogy ezt elkerüljük.

Férfi kézilabda NB I. – 5. helyért
B. Braun Gyöngyös – Grundfos Tatabánya KC 
2014. 05. 10. 18:00
Városi Sport- és Rendezvénycsarnok, Gyöngyös
Játékvezetők: Tomecskó-Hunyadi Tamás, Unyatinszki Tamás
A két győzelemig tartó párharc állása 1-0 a Tatabánya javára.