Győzelem Kecskeméten
| Kategória: Híreink

Magabiztos játékkal, fontos két pontot szerzett Kecskeméten a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata.

Nagyon magabiztosan vágtunk neki a találkozónak, a kezdettől mi domináltunk. Vasic duplájával indult a mérkőzés, a kapuban pedig Tomic fogott ki a hazai játékosokon. Jelentős előnyre tettünk szert, miután Hegedűs is beszállt a gólgyártásba, közel negyedóra után 3-8-ra vezettünk. Ekkor következett az első kecskeméti időkérés. Közelebb azonban ezt követően sem engedtük magunkhoz a hazaiakat, Markez találatával már hatgólos vezetésnek örvendhettünk. A félidő végére kicsit visszaesett a játékunk, amit kihasználva felzárkózott a vendéglátó, de még így is magabiztos, 15-12-es vezetéssel vonultunk pihenőre.

A második játékrész elején hamar elfogyott előnyünk, egy gólra zárkózott a Kecskemét (16-17). Hegedűs és Markez stabil alapjait képezték támadásainknak, így hamar visszaállt a háromgólos különbség. A következő periódus a rohanásról, hibákról szólt mindét oldalon. A Kiss-Sándor edzőpáros időkérése véget vetett részünkről ennek a hibasorozatnak, a végjátékra már nem hagytunk sok kérdést. A parázs összecsapáson végül 29-25-ös győzelmet arattunk, begyűjtve ezzel két nagyon fontos bajnoki pontot.

K&H férfi kézilabda liga, 19. forduló
Kecskeméti TE-Piroska szörp – HE-DO B. Braun Gyöngyös 25-29 (12-15)
Kecskemét, 350 néző
Játékvezetők: Rontó Ádám, Szanyi Péter Gábor

Kecskeméti TE-Piroska szörp: Szél, Marczinka, Deményi, (kapusok) Mazárk, Hiramoto 3, Horváth 3, Csordás 2, Országh 5, Enomoto 1, Simon 5, Karai 1, Szeverényi, Forgács, Szrnka 3, Vetési 2, Menyhárt. Edző: Bencze József.

HE-DO B.Braun Gyöngyös: Nagy, Tomic, (kapusok) Vasic 3, Nkousa, Ubornyák 4, Varsandán 5, Hegedűs 5, Gábori, Duris, Vilovski 3, Rosta, Gerdán, Papp 1, Hamidovic 2, Gráf, Markez 6. Edző: Kiss Dániel.

Hétméteresek: 2/0, ill. 2/2
Kiállítások: 12, ill. 10 perc