Francia fiúval gyarapodott szurkolótáborunk
| Kategória: Híreink

A HE-DO B. Braun Gyöngyös nemzetközi szereplésének köszönhetően a gyöngyösi kézilabdának már nem csak itthon, hanem például Franciaországban is vannak szurkolói. Egy 13 éves francia fiú pedig már eredeti szurkolói mezben is szoríthat csapatunknak.

Néhány hónappal ezelőtt nem mindennapi megtiszteltetés érte klubunkat: Franciaországból érkezett megkeresés vezetőségünk felé. Egy édesapa írta le nekünk kisfiának megható történetét. A levélből kiderült, hogy a 13 éves francia fiú, aki egyébként szintén űzi a kézilabda sportágát, hatalmas rajongója lett csapatunknak, az Európa-liga mérkőzéseinket a televízió előtt ülve szurkolta végig. Büszkék vagyunk együttesünkre, hogy az elért sikereinknek köszönhetően nem csak a csapat, hanem Gyöngyös is felkerült az európai kézilabda térképre, és nem csak a hazai, hanem a határainkon túli nézőközönség tetszését is elnyerte. A Füchse Berlin ellen elszenvedett hazai vereségünk után a kisfiú azt mondta: „Mínusz két gól? Az semmi, idegenben hárommal nyernek!”

Nagy álma volt, hogy a következő mérkőzésen már büszkén, gyöngyösi mezben szoríthasson győzelmünkért. Sajnos a koronavírus-helyzet miatt kérésének azonnal nem tudtunk eleget tenni, de klubunk – ha nem is az európai szereplésünk idejére – karácsonyra eljuttatta a kért mezt Franciaországba.

Reméljük, hogy sikerült óriási örömöt szereznünk a kisfiú számára, akinek ezúttal sikeres karriert kívánunk!