Fradi-meccsel zárjuk a szezont
| Kategória: Egyéb

A Ferencváros vendégeként vívja a szezon utolsó mérkőzését a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely szeretne pozitívan búcsúzni a bajnokságtól.

Utolsó mérkőzésére készül a 2020/21-es bajnoki szezonban a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely a Ferencváros vendégeként lép pályára szombaton.

– Szeretnénk pozitívan búcsúzni ettől a rosszul sikerült szezontól, és ennek érdekében mindent meg fogunk tenni – mondta Konkoly Csaba vezetőedző, aki nehéz mérkőzésre számít. – Nehéz dolgunk lesz, a Ferencváros az elmúlt két évben a legtöbbet fejlődött csapatok közé sorolható. Nagyon komoly feladat előtt állunk, de mindent meg fogunk tenni a sikerért – zárta szavait a szakember.

A Ferencvárossal a bajnokság elején komoly harcban voltunk a tabellán elfoglalt pozíciókért, azonban a fővárosiak a tavaszi szezonban elhúztak farkasainktól, és 27 pontjukkal a 6. helyről várják a végső helyezések szempontjából számukra már tét nélküli találkozót. A 19 ponttal a 11. helyen álló mieink egy győzelemmel még akár javíthatnának pozíciójukon, de ez függ a szintén szombaton rendezendő Budakalász-Komló mérkőzés eredményétől is. A Ferencvárossal egyébként februárban, hazai pályán találkoztunk legutóbb, az a mérkőzés 31-27 arányú fővárosi sikerrel zárult.

A szombaton 16 órakor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

K&H férfi kézilabda liga, 26. forduló
Ferencvárosi TC – HE-DO B. Braun Gyöngyös

2021. május 29. szombat, 16:00
V.: Sándor László, Szikszay Csaba
TV: M4 Sport