Lele Ákos Gyöngyösön folytatja
| Kategória: Híreink

Gyakorlatilag véglegesnek tekinthető a B. Braun Gyöngyös NB I-es csapatának jövő évi kerete. Tegnap hírt adtunk arról, kik távoznak az együttestől, korábban pedig több érkezőről is beszámoltunk. Cseh és szlovák válogatott tagja is lesz csapatunknak a 2016/2017-es szezonban Tomas Reznicek és Lubomir Duris személyében. Ugyancsak csapatunkat erősíti majd a Szegedről érkező Hegedüs Márk, a B-válogatott Országh Ádám, valamint a Németországból hazatérő Németh Tamás és a Schaffhausentől visszatérő saját nevelésű játékos, Keresztes Péter. A névsor most három új névvel bővül.

A volt válogatott Lele Ákos személyében egy rutinos, sokoldalú, magasan képzett játkossal erősítjük csapatunkat. A kiváló fizikai adottságokkal rendelkező balátlövő Szegeden kezdte pályafutását, amellyel a nemzetközi kupaporondon is bemutatkozott. Később Tatabányán, Csurgón, majd ismét Tatabányán játszott, Gyöngyösre is a Bányásztól érkezik.

01 lele 01

Kapusposzton a szerb Tibor Ivanisevic érkezik együttesünkhöz. Ivanisevic tagja a szerb válogatottnak, de a magyar élvonal mezőnye sem ismeretlen számára, hiszen korábban Orosházán is megfordult.

01 ivanisevic

Sipeki Levente Ceglédről érkezik a B. Braun Gyöngyös csapatához. A fiatal, mindössze huszonhárom esztendős, majd’ két méter magas játékosra elsősorban védekezésben számítunk. Nem ő az egyetlen egyébként, akit a Ceglédtől igazolunk, csapattársa, Országh Ádám a jobbszélső poszton játszik majd Gyöngyösön.

01 bbgy cegled 16 3

A B. Braun Gyöngyös szerdán az Orosháza elleni hazai mérkőzéssel zárja a 2015/2016-os bajnoki pontvadászatot. A szezon utolsó mérkőzésére a belépés ingyenes, számítunk szurkolóinkra, akiknek a segítségével győzelemmel szeretnénk zárni a bajnokságot.