Elérkezett a farkasok csatájának ideje
| Kategória: Híreink

Az újonc Budai Farkasok csapatát fogadja a HE-DO B. Braun Gyöngyös a bajnokág következő fordulójában. Falkánk komolyan készül az összecsapásra.

Hatból kettő – a végső helyezések szempontjából is rendkívül fontos, december 17-éig tartó hatmérkőzéses sorozatából az első kettőt győzelemmel abszolválta a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely a Fejér-B.Á.L. Veszprém és a NEKA ellen is győzni tudott, szombaton pedig a konkurens farkasfalka, a Budai Farkasok ellen lép pályára. Az élvonalban újonc ellenfelünknek eddig nem termett babér a bajnokságban, ennek ellenére nem szabad előre elkönyvelnünk a két pontot – figyelmeztet Bíró Balázs vezetőedző.

– Veszélyes csapatot látunk vendégül, amely ráadásul folyamatosan javuló játékot mutat, annak ellenére, hogy pont nélkül állnak, egy-egy nagyobb csapat bajszát is megrángatták már, ezért nem a tabellából indulunk ki a felkészülés során. Arra készülünk, hogy koncentrált teljesítményt nyújtsunk, mert tudjuk jól, hogy a kötelezőnek gondolt győzelmek szoktak a legnehezebbek lenni – fogalmazott a vezetőedző, aki hozzátette: a gyöngyösi farkasfalka még nem teljes, kisebb-nagyobb problémákkal küzdő játékosok továbbra is vannak a keretben.

A Budai Farkasok elleni mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban, szurkolóink biztatására pedig ezúttal is számítunk.

K&H férfi kézilabda liga, 10. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Budai Farkasok
2022. november 26. szombat, 18:00
Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnok
V.: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás

Jegyvásárlás itt.