Egy hónap után újra pályán a farkasok
| Kategória: Híreink

A Cegléd lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele a férfikézilabda-bajnokságban, ahol farkasaink zárt kapuk mögött fogadják az NB I-be visszatérő Pest megyeieket.

Farkasaink ezúttal zárt kapuk mögött lépnek pályára

Egy hónappal ezelőtt játszott utoljára tétmeccset a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata a K&H férfi kézilabda ligában, akkor farkasaink a Veszprémet fogadták, és maradtak alul a BL-résztvevő bakonyiakkal szemben tíz góllal. A koronavírus-járvány miatt szinte tervezhetetlenné vált bajnoki küzdelemben azóta nem játszott Konkoly Csaba legénysége, amely a csapatban jelentkező pozitív teszteredmények miatt tíz napot karanténban töltött.

A farkasok egy ideje újra együtt gyakorolnak, kedden pedig valamennyi játékosunk teszteredménye negatív lett, így minden akadály elhárult a soron következő mérkőzés elől: szerdán 18 órától a Dr. Fejes András Sportcsarnokban az NB I.-es visszatérő Cegléd együttesét fogadjuk majd. A Cegléd eddig lejátszott nyolc mérkőzésén három pontot szerzett a bajnokságban: kettőt a Dabas, egyet az Orosháza ellen. A ceglédiek a 11., míg az öt találkozón hat pontot szerző mieink az 5. helyről várják a szerda esti összecsapást.

A járványügyi előírások miatt a találkozót zárt kapuk mögött rendezzük, ám szurkolóink élőben követhetik az eseményeket klubunk YouTube-csatornáján.

K&H férfi kézilabda liga, 12. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Ceglédi KKSE
2020. november 18. szerda, 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Réti Tamás Csaba, Szedmák Márton
Zárt kapus mérkőzés
Élő közvetítés: