Döntetlen a juniorválogatottal
| Kategória: Híreink

Döntetlent játszott a férfi juniorválogatott vendégeként a HE-DO B. Braun Gyöngyös fiatalokkal kiegészített csapata.

A Nemzeti Kézilabda Akadémia balatonboglári edzőközpontjában lépett pályára december 19-én a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely három fiatal játékossal a soraiban 17-13-as félidei vezetés után 31-31-es döntetlent játszott a magyar férfi juniorválogatottal. Sipeki Levente és Németh Tamás vizsgázott, ezért nem utazott el a csapattal, lehetőséget kapott azonban három utánpótláskorú játékosunk, Gráf Martin, Dávid József és Jaros Olivér is, akiknek 20-30 perc jutott a pályán, a lehetőséget pedig gólokkal hálálták meg. Konkoly Csaba vezetőedző elégedetten nyilatkozott a meccs után, hiszen csapata minden célját teljesíteni tudta.

– Az egyik célunk az volt, hogy segítsük a juniorválogatott felkészülését, ezért a lehető legteljesebb csapattal érkeztünk. Fontos célunk volt, hogy a sérüléséből felépült Milan Sajin visszatérését segítsük, és az is, hogy három fiatal játékosunk mérkőzéskörülmények között dolgozzon együtt a csapattal. Azt gondolom, mindhárom célt százszázalékosan teljesítettük, így az eredménytől függetlenül elégedettek lehetünk – mondta Konkoly Csaba.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata csütörtökön a gyöngyösi utánpótlással játszik egy évzáró keretében, majd játékosaink hazautaznak az ünnepekre. Januárban a válogatott kerettagok nélkül jön vissza a csapat, amelyre az új év első hónapjában hat Ligakupa-mérkőzés vár.

Férfi Juniorválogatott – HE-DO B. Braun Gyöngyös 31-31 (13-17)
A gyöngyösi gólszerzők: Urbán 4, Jaros O. 2, Varsandán 3, Dávid J. 1, Gábori 1, Duris 2, Vilovszki 2, Gerdán 2, Krivokapics 1, Gráf M. 4, István P. 3, Sajin 6.