Dino Hamidovic érkezik
| Kategória: Híreink

A bosnyák válogatott Dino Hamidoviccsal erősít balátlövő poszton a HE-DO B. Braun Gyöngyös. A fiatal, ám annál tapasztaltabb játékossal 1+1 éves szerződést kötött klubunk.

Ahogyan arról már korábban értesültek szurkolóink, csapatunk balátlövője, Mirko Herceg Csurgón folytatja tovább pályafutását. Mirko Hercegnek ezúton köszönjük a farkasfalka sikereiért végzett küzdelmet, miközben büszkén jelentjük be, hogy 2021 nyarától Bosznia-Hercegovina nemzeti válogatottjának egyik tehetséges játékosa, Dino Hamidovic Gyöngyösre helyezi át székhelyét. Érdekesség, hogy Hamidovic a válogatottban a klubunktól távozó Mirko csapat- és poszttársa.

Egy fiatal, de annál tapasztaltabb játékost mutathatunk be, aki jelenleg az EHF-Európa-ligában szereplő, szlovén bajnokságban harmadik helyezett RK Trimo Trebnje csapatát erősíti. A 24 éves bosnyák kézilabdázó remek adottságokkal rendelkezik, támadásban gólerős, nagy veszélyt jelent az ellenfél kapujára, továbbá védekezésben is stabil pontját képezheti a jövőben együttesünknek. Megfordult az utánpótlás-válogatottakban, majd a 2020-as Európa-bajnokságon már a felnőttek közt is képviselte hazáját. A HE-DO B. Braun Gyöngyös 1+1 éves kontratust írt alá a balátlövővel. Köszöntünk a farkasfalkában, Dino!