Dabasra utazik a farkasfalka
| Kategória: Híreink

Dabason lép pályára vasárnap a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely első tavaszi pontjait szeretné megszerezni a sereghajtó elleni idegenbeli találkozón.

Nem sikerült jól a bajnokság tavaszi rajtja a gyöngyösi farkasfalka számára, csapatunk mindhárom eddigi mérkőzésén vereséget szenvedett, utoljára az őszi szezon utolsó mérkőzésén, az Eger elleni bajnokin szereztünk pontot, de ott is csak egyet, így négy mérkőzés óta tart nyeretlenségi sorozatunk. Az ötödik helyünket még őrizzük a tabellán, de a farkasok már nagyon ki vannak éhezve a sikerre, ezért a következő mérkőzésen is mindent megtesznek majd azért, hogy a maximális két ponttal a zsebükben térjenek haza.

– A Dabas hosszabb szünet után kapcsolódott be újra a bajnokságba, nagyon kevés meccset játszottak, ezt igyekszünk majd a javunkra fordítani – mondta Konkoly Csaba vezetőedző. – Egyértelműen a két pontért utazunk Dabasra, de az ilyen, kötelezőnek nevezhető győzelmek mindig nehezebb feladat elé állítják a fiúkat. Ennek ellenére bízom benne, hogy lendületet veszünk, és győztesen hagyjuk el a dabasi pályát – fogalmazott a vezetőedző.

A 14. helyen álló, és ezzel a K&H ligában sereghajtó Dabas eddig kilenc mérkőzést tudott lejátszani a bajnokságban, és ezen a kilenc mérkőzésen egy pontot szerzett a 13. helyezett Orosházával szemben elért döntetlennek köszönhetően. Farkasaink 14 mérkőzésen 13 pontot gyűjtöttek idáig, ezzel a tabella ötödik helyéről várják az összecsapást, amelyen a hetedik győzelmükért küzdenek majd.

A találkozót zárt kapuk mögött rendezik, Facebook-oldalunkon élő, szöveges tudósításban számolunk majd be a történésekről.

K&H férfi kézilabda liga, 7. forduló
Dabasi KC VSE – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2021. február 21. vasárnap, 18:30
V.: Rontó Ádám, Szanyi Péter Gábor
Zárt kapus mérkőzés