Csurgón is a győzelem lesz a cél
| Kategória: Híreink

Háromgólos előnnyel utazik a Ligakupa döntőjének visszavágójára a HE-DO B. Braun Gyöngyös, amely Csurgón is a győzelemért küzd majd.

Hatalmas küzdelemben fordított a Ligakupa döntőjének első mérkőzésén a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely a szünetben még hétgólos hátrányban volt a Csurgóval szemben, a második félidőben azonban fordítani tudott, és volt, hogy öt góllal is vezetett. Végül 30-27-re nyertük meg a mérkőzést, így háromgólos előnnyel utazhatunk a csurgói visszavágóra.

– Hogy mire lesz elég a három gól, azt most még nehéz megmondani – kezdte az esélylatolgatást Konkoly Csaba, a HE-DO B. Braun Gyöngyös vezetőedzője. – Éppen mi mutattuk meg az első meccsen, hogy akár hétgólos hátrányból is vissza lehet jönni a meccsbe a mai, gyors kézilabdában. Épp ezért nem is az lesz a célunk, hogy az előnyünkkel sáfárkodjunk, hanem az, hogy a második mérkőzést is megnyerjük, ezzel egyértelművé téve a végső győzelmet. Rendkívül elszántak vagyunk, mindenki azért dolgozik, hogy elhódítsuk a Ligakupát – fogalmazott Konkoly Csaba.

A vezetőedző hozzátette: igyekeztek gyorsan leszűrni az első mérkőzés tanulságait, hogy még hatékonyabb lehessen a Csurgó elleni játékunk. Együttesünk várhatóan a keddi mérkőzéshez hasonló kerettel áll majd fel, vagyis Uros Vilovszki játéka sérülés miatt még mindig elég bizonytalan. Németh Tamás továbbra sincs bevethető állapotban, István Péter azonban szinte teljesen felépült apróbb sérüléséből az utolsó párharcra.

Férfi kézilabda Ligakupa, döntő, 2. mérkőzés
Csurgói KK – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2019. 05. 24. péntek, 18:00
Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok
V.: Hargitai, Markó

Az 1. mérkőzésen:
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Csurgói KK 30-27 (10-17)