Csapatként kellett helytállniuk a fiúknak
| Kategória: Híreink

A nyári alapozás során újabb és újabb feladatokkal kell megbirkózniuk a B. Braun Gyöngyös játékosainak. Gulyás István vezetőedző gondoskodik róla, hogy az edzőterem monotóniája ne viselje meg a fiúkat, akiknek ezúttal egy 25 kilométeres tájékozódási túrán kellett bizonyítaniuk.

A szurkolókkal töltött kerti parti után Gulyás István azzal engedte el a fiúkat, hogy másnap reggel mindenki kényelmes cipőben várja a csapatbuszt a sportcsarnoknál. A játékosok ekkor még mit sem sejtettek abból, mi vár rájuk, és az úti cél is becsapós volt. A csapat Domonyvölgy felé vette az irányt, ahol azonban a népszerű fürdőhely csak a kiindulópontot jelentette. A fiúknak a strandról indulva egy térkép alapján a Margita kilátót kellett megtalálniuk, ám nem volt egyszerű dolguk – meséli a vezetőedző.

domonyvolgy

A bizonyíték, hogy sikerült megtalálni a kilátót.

– Nem volt minden egyértelmű azon a térképen, ezért a játékosoknak valóban csapatként, egymást segítve kellett dolgozniuk, hogy megtalálják a célt, amelyet egy 25 kilométeres, intenzív gyalogtúra után értek el. Jól sült el a dolog, amellett, hogy mindez komoly fizikai megterhelést is jelentett, végig remek volt a hangulat, így elégedetten térhettünk haza – fogalmazott Gulyás István.

Gulyás Istvánnak még sok hasonló ötlet van a tarsolyában, egyelőre azonban nem akarta elárulni, hogyan teszi próbára legközelebb a teherbírást és a csapategységet, mindenesetre a fiúk abban biztosak lehetnek, hogy érik még őket meglepetések a felkészülési időszakban.