Cegléden folytatjuk
| Kategória: Egyéb

A Cegléd lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele az élvonalbeli férfikézilabda-bajnokságban. Farkasaink javítani szeretnének a Veszprémben elszenvedett egygólos vereség után.

Kiélezett meccsen, egyetlen góllal maradt alul a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata a Veszprémi KKFT vendégeként a bajnokság legutóbbi fordulójában. Farkasaink most a Cegléd ellen készülnek, és mindenképp javítani szeretnének.

– Csalódottak vagyunk az előző meccs miatt, ezen próbálunk javítani most pénteken – mondta Konkoly Csaba vezetőedző. – A vereségekből is tanulnunk kell, sajnos most ilyen időszakot élünk. Szeretnénk megmutatni, hogy győzni is tudunk, és egy idegenbeli győzelemmel szeretnénk továbblépni a következő mérkőzésre.

A Cegléd jelenleg az utolsó előtti helyen áll a bajnoki tabellán, eddig lejátszott 24 mérkőzésükön 3 győzelemmel és 2 döntetlennel 8 pontot gyűjtöttek. Farkasaink két pozícióval előzik meg őket a táblázaton, ahol 19 pontjukkal a 11. helyet foglalják el. A számok alapján tehát a mieink számítanak a mérkőzés esélyesének, amit remélhetőleg pontokra is tudnak váltani pénteken Konkoly Csaba tanítványai.

K&H férfi kézilabda liga, 25. forduló
Ceglédi KKSE – HE-DO B. Braun Gyöngyös
Cegléd, 2021. 05. 21. péntek, 18:00
V.: Medve Róbert Pál, Südi Péter