Budakalászon zártuk a felkészülést
| Kategória: Híreink

Utolsó téli edzőmérkőzésén is túl van a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely a felkészülés utolsó állomásaként Budakalászon játszott egy jó tempójú mérkőzést.

Két hét múlva, Cegléden kezdődik a bajnokság tavaszi idénye a HE-DO B. Braun Gyöngyös számára, egy héttel korábban azonban a Magyar Kupában játszik a farkasfalka, amelynek Balatonfüreden kell kivívnia a továbbjutást a negyedik fordulóban. A januári felkészülés során a mieink három Ligakupa-meccsen léptek pályára, majd a Tatabányával játszottak edzőmérkőzést, a felkészülés utolsó állomásaként pedig Budakalászra látogattak, ahol 15-15-ös félidő után 30-30 arányú döntetlent értek el.

– Bár nem az eredmény volt az elsődleges a mai meccsen, de a döntetlen természetesen jó eredménynek számít a Budakalász otthonában – kezdte értékelését Bíró Balázs vezetőedző. – Jó tempójú és hasznos edzőmérkőzésen vagyunk túl, több formációt és taktikai variációt tudtunk gyakorolni, a mérkőzés nagyon jó felkészülés volt az előttünk álló tétmeccsekre – mondta a vezetőedző.

A csapatnak egy hete maradt felkészülni a Balatonfüred elleni Magyar Kupa-mérkőzésre, amelyet nagyon komolyan vesznek a mieink, és a továbbjutás céljával utaznak majd egyik legnagyobb riválisukhoz.