Biztató győzelem Egerben
| Kategória: Híreink

A bajnoki felkészülés hajrájában a megyeszékhelyiekkel csapott össze a farkasfalka. Két héttel ezelőtt egyszer már találkozott egymással a két együttes, azonban azóta újabb lépcsőfokhoz ért mindkét alakulat felkészülése. Mind hazai, mind vendég oldalon voltak hiányzók, ettől függetlenül egy rendívül lendületes mérkőzést játszottak a csapatok.

Fotó: Lénárt Márton // heol.hu

A kezdettől kezükben tartották az összecsapás irányítását Konkoly Csaba tanítványai, akik támadásban és védekezésben is egyaránt magas szinten teljesítették a megbeszélt elemeket. Egy bizonyos periódusban hagyott némi kívánnivalót maga után a helyzetkihasználásunk, viszont ezeket is sikerült kompenzálni. Ezúttal nem csak a csapatjátékon volt a hangsúly, hanem az egyéni teljesítmények tökéletesítése is a célok közé tartozott, amely jórészt sikerült is. A mérkőzésen szinte végig vezettek a gyöngyösi farkasok, az utolsó öt percnek azonban 24-24-es állásról vágtak neki. A végjáték során együttesünk volt koncentráltabb, így végül 26-29-re diadalmaskodtunk a rivális Heves megyei csapat felett.

Konkoly Csaba: – Örülök, hogy az előre megbeszélt elemeket támadásban és védekezésben is sikerült teljesítenünk. Most már mentálisan is felnőttek a feladathoz a fiúk, szinte mindenki játéklehetőséghez jutott. Az egyéni megoldásokat is szerettük volna gyakorolni, ami többségében jól is sikerült.

EGER: Balogh, Tóth 4 (1), Pulay 2, Machác 4, Kiss 1, Bernatonis 7, Holdosi 1, Seprős, Lezák 3, Száva 1, Kovács 2, Szuharev, Lakosy 1.
Edző: Tóth Edmond

GYÖNGYÖS: Tomics, Gábori 4, Markez 5, Duris 1, Vilovszki 2, Hamidovic 4, Varsandán, Merkovszki 1, Gerdán, Ubornyák, Hegedüs 4, Papp 3, Urbán 2, Mátyás 1, Gráf 2
Edző: Konkoly Csaba