Bizakodva utazunk Csurgóra
| Kategória: Híreink

A Csurgó lesz a HE-DO B. Braun következő ellenfele az új bajnoki szezonban. A Tatabánya fölött aratott győzelem után farkasaink bizakodva állnak az új erőpróba elé.

Rendesen bekezdett a gyöngyösi farkasfalka a 2021/2022-es bajnoki szezonban: együttesünk első mérkőzésén mintegy ezer néző előtt, hazai környezetben játszva nyolcgólos győzelmet aratott a Tatabánya felett. Következő ellenfelünk a Csurgó lesz, amely ellen tavaly nem termett babér számunkra a bajnokságban, Hegedüs Márk mégis bizakodva tekint a találkozó elé.

– Az elmúlt évek és a múlt hétvégi teljesítményünk alapján bizakodó vagyok, tavaly egy nagyon rossz időszakban két mérkőzésen is csak egy góllal kaptunk ki tőlük, azokból a mérkőzésekből is lehet erőt meríteni, ahogy a Tatabánya elleni győzelmünkből is. Ha újra meg tudjuk valósítani azt a feszes védekezést és kapusteljesítményt, amit egy héttel ezelőtt produkáltunk, akkor szerintem nem lehet baj Csurgón sem – fogalmazott beállónk.

A Csurgó némileg átalakult az előző szezonhoz képest, az érkezők között pedig két, a gyöngyösi szurkolók számára jól ismert név is található: Juhász Károly és Mirko Herceg is a Csurgó együttesét erősíti ettől a szezontól.

K&H férfi kézilabda liga, 2. forduló
Csurgói KK – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2021. 09. 17. péntek, 18:00
Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok
V.: Altmár Kristóf, Horváth Márton