Tovább az úton
| Kategória: Híreink

A Cegléd elleni felkészülési mérkőzésen aratott négygólos győzelemmel folytatta a felkészülést a B. Braun Gyöngyös csapata, amelyhez jövő héten csatlakozik az U20-as Európa-bajnokságon szereplő Ubornyák Dávid is.

01 bbgy tatran 01

A szerdai, Tatran Presov ellen játszott felkészülési mérkőzés után a Tiszaújvárosban edzőtáborozó Ceglédhez utazott a B. Braun Gyöngyös csapata, amely négygólos győzelemmel hangolt a bajnoki rajtra. A találkozón a mieinket Sándor Ákos másodedző irányította, aki szerint hasznos mérkőzésen sikerült gyakorolni.

– Nagyon hasznos volt a mérkőzés, tovább tudtuk gyakorolni azokat a taktikai elemeket, amiket edzésen csak egymás ellen tudunk kipróbálni. A látottak alapján azt gondolom, jó úton járunk, és bár vannak hiányosságaink – főleg támadásban , még bőven van időnk ezeket kijavítani – mondta Sándor Ákos.

Konkoly Csaba vezetőedző azért nem lehetett ott a tiszaújvárosi találkozón, mert a szlovákiai U20-as Európa-bajnokságon járt, ahol az Ubornyák Dáviddal felálló magyar válogatott Norvégia elleni mérkőzését tekintette meg. Mint vezetőedzőnk elmondta, Ubornyák Dávid a kedd délutáni edzésen csatlakozik keretünkhöz, addig új irányítónkra még vár egy meccs Dánia ellen – a Norvégiától elszenvedett hatgólos vereség után a 11. helyért játszik a magyar válogatott.

Ami a B. Braun Gyöngyös felkészülését illeti, jövő héten szerdán Egerben lépünk pályára, majd pénteken az újonc Vecsés ellen gyakorolhatunk a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.

Ceglédi KKSE – B. Braun Gyöngyös 26-30 (10-12)
Gólszerzők: Herceg 7, Gábori 4, Varsandán 3, Vilovszki 3, István 3, Markez 3, Sajin 2, Sipeki 2, Urbán 2, Krivokapics 1.

A B. Braun Gyöngyös további felkészülési mérkőzései:

2018. augusztus 1. szerda, 17:30 Eger SBS Eszterházy – B. Braun Gyöngyös
2018. augusztus 3. péntek, 18:00: B. Braun Gyöngyös – Vecsés
2018. augusztus 15. szerda: CYEB Budakalász – B. Braun Gyöngyös
2018. augusztus 17. péntek, 17:00: Orosházi FKSE – B. Braun Gyöngyös
2018. augusztus 24. péntek, 17:00: Ferencvárosi TC – B. Braun Gyöngyös