Balatonfüreden lépünk pályára
| Kategória: Egyéb

Az új év első bajnoki mérkőzésére készül a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely szombaton a Balatonfüred vendégeként kezdi meg a tavaszi pontvadászatot.

Az év első hónapjában csupán a Liga-kupa adott feladatokat a gyöngyösi farkasfalka számára, amely simán vette az akadályokat, és négy győztes mérkőzés után százszázalékos mérleggel jutott a negyeddöntőbe, ahol a Csurgó lesz az ellenfele. A napokban az is kiderült, hogy a Magyar Kupában a Tatabányával kerül majd szembe csapatunk, és ezzel a kemény ellenfeleknek nincs vége, szombaton ugyanis balatonfüredi vendégjáték vár farkasainkra.

– Az elmúlt években mindig nehéz mérkőzéseket játszottunk a Balatonfüreddel, viszont fokozatosan egyre közelebb értünk hozzájuk, így nagy reményekkel utazhatunk hozzájuk. Remélem, sikerül taktikai terveinket megvalósítani, és akkor győztesen hagyhatjuk el a pályát. A Liga-kupa mérkőzései jól szolgálták felkészülésünket, nagyon bízom a fiúkban, hogy meg tudják valósítani a pályán, amit eltervezünk – mondta Konkoly Csaba vezetőedző a mérkőzés előtt.

A Balatonfüreddel legutóbb a bajnokság elején, még tavaly szeptemberben találkoztunk, akkor négy góllal sikerült legyőznünk hazai pályán a Balaton-partiakat. Ellenfelünk eddig öt mérkőzést tudott lejátszani a bajnoki sorozatban, a mérlegük három döntetlen mellett két vereség, ami jelenleg a tabella 12. helyére elég. A mieinknek több mint kétszer annyi mérkőzést sikerült lejátszaniuk, tizenegy mérkőzésünkön tizenhárom pontot gyűjtöttünk, és a táblázat negyedik pozíciójából várjuk a szombati összecsapást.

A koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedések miatt ezt a mérkőzést is zárt kapuk mögött játsszák a csapatok.

K&H férfi kézilabda liga, 16. forduló
Balatonfüredi KSE – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2021. február 6. szombat, 18:00
Balaton Szabadidőközpont
V.: Medve Róbert Pál, Südi Péter