Az utolsó bajnokira készülünk
| Kategória: Híreink

A Nemzeti Kézilabda Akadémia csapata ellen vívja utolsó bajnoki mérkőzését a HE-DO B. Braun Gyöngyös a 2021/2022-es szezonban.

A gyöngyösi farkasfalka a hatodik helyről várja a pénteki találkozót, és egy győzelem esetén minden további számolgatás nélkül megőrizhetné pozícióját a hetedik helyezett Komló utolsó mérkőzésének eredményétől függetlenül. Egyértelműen ez lesz a mieink célja, akik idén negyedik alkalommal találkoznak a NEKA fiataljaival. A gyöngyösi győzelemmel zárult idegenbeli bajnoki mellett a Liga Kupa elődöntőjében mérkőztünk meg az akadémistákkal, akik a hazai meccset négy góllal megnyerték, hazai pályán azonban farkasaink hat góllal bizonyultak jobbnak, így mi jutottunk a sorozat fináléjába. A bajnokságban egyébként a NEKA a 12. helyen szerepel, 15 pontjával biztos bennmaradónak mondhatja magát.

Több gyöngyösi játékos is most húzza magára utoljára a sárga-zöld mezt, klubunk a mérkőzés után búcsúzik a távozó játékosoktól. A találkozót Facebook-oldalunkon élőben közvetítjük.

K&H férfi kézilabda liga, 26. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Nemzeti Kézilabda Akadémia
2022. május 27. 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Hargitai Gábor, Markó Gábor István