Az idei utolsó bajnoki következik
| Kategória: Híreink

A Dabas ellen játssza utolsó bajnoki mérkőzését ebben az évben a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely a november végi kupameccs után ismét győzelemre készül a Pest megyeiek ellen.

Újra bizonyítania kell a gyöngyösi farkasfalkának, amelynek nem jött ki a lépés a rendkívül felkészült, motivált és pontosan játszó Budakalász otthonában a legutóbbi bajnoki fordulóban. A mieink a tízgólos vereség után a Dabas ellen javíthatnak utolsó 2021-es bajnoki mérkőzésükön. A Dabassal november végén mértük össze erőnket, a Magyar Kupa harmadik fordulójában szoros meccset játszott a két alakulat, végül a mieink kerültek ki győztesen az összecsapásból. A Pest megyeiek a bajnokságban is szoros összepásokat vívnak, győzelemmel azonban eddigi 11 mérkőzésük során csak két alkalommal sikerült elhagyniuk a pályát, emelett három döntetlennel gyűjtöttek még pontot, így a tabella 11. helyéről várják a farkasok elleni találkozót, amelynek a mieink a nyolcadik helyről futnak neki.

A pénteki mérkőzésre a hatályos jogszabályok értelmében csak védettségi igazolvány birtokában lehet belépni, a maszk viselése pedig a mérkőzés teljes ideje alatt kötelező. A találkozót YouTube-csatornánkon élőben közvetítjük.

K&H férfi kézilabda liga, 12. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Dabas KC VSE
Gyöngyös, 2021. december 10. péntek, 18:00
V.: Bóna Szabolcs, Földesi Csaba

A HE-DO B. Braun Gyöngyös még egy mérkőzésen lép pályára az idei évben, december 14-én az Eger együttesét fogadjuk a Liga Kupában.