Az első megyei rangadó következik
| Kategória: Híreink

Megyei rangadóra készül a gyöngyösi farkasfalka, amely szombaton az Eger együttesét fogadja a Dr. Fejes András Sportcsarnokban. Játékosaink bíznak benne, hogy szurkolóink segítségével ezúttal mindkét pontot itthon tartják majd.

Parázs csatát vívott legutóbbi hazai mérkőzésén a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata az élvonalbeli férfi kézilabdabajnokságban. Farkasaink óriásit küzdöttek a Balatonfüred ellen, ám egy ponttal alulmaradtak, így elveszítették hazai veretlenségüket. Egy héttel később azonban már a Szeged otthonában bizonyítottak a mieink, ahol közel egy félidőn át sikerült vezetniük a bajnoki címvédő ellen.

2021-ben még három bajnoki csata vár csapatunkra, az Eger, a Budakalász és a Dabas ellen ráadásul fontos pontokat kell szereznünk. A sort a megyei rangadó nyitja szombaton, az Eger ellen ráadásul szurkolóink támogatására is számíthatunk majd, ami mindig nagyon sokat jelent. A megyeszékhelyieknek volt már jobb szezonjuk az élvonalban, eddig lejátszott kilenc mérkőzésükön a Csurgó és a Kecskemét legyőzésével négy pontot tudtak szerezni, ezzel a 12. helyen állnak a tabellán. Ez azt is jelenti, hogy valószínűleg mindent megtesznek majd a győzelemért, vagyis nehéz mérkőzésre, kemény csatára készülhetünk.

A találkozó látogatása csak védettségi igazolvánnyal lehetséges, a mérkőzés alatt maszk viselése kötelező.

K&H férfi kézilabda liga, 10. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – SBS Eger
2021. november 27. szombat, 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
Vezeti: Rontó Ádám, Szanyi Péter Gábor