Az Egerrel búcsúztatjuk az évet
| Kategória: Híreink

Szomszédvári rangadóval búcsúztatja a 2020-as esztendőt a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely utolsó idei mérkőzésén az Eger együttesét fogadja. A zárt kapus találkozót YouTube-csatornánkon élőben közvetítjük majd.

Az Eger lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös ellenfele a K&H férfi kézilabda liga szerdai mérkőzésén. Farkasaink utolsó idei erőpróbájukra készülnek, és feltett szándékuk a két pont itthon tartása. A megyeszékhelyi gárda ellen idegenben csak az utolsó másodpercben szerzett góllal tudtunk nyerni, ezért az akkor elkövetett hibák kielemzésével készülünk az összecsapásra.

– Kielemeztük a végjátékot, és azt láttuk, hogy sokat hibáztunk a második félidő végén. Levontuk a tanulságokat, ezeket a hibákat már nem követjük el, és arra készülünk, hogy itthon tartjuk a két pontot. Ennek ellenére nehéz mérkőzésre számítok – mondta Konkoly Csaba vezetőedző.

Az egriek eddig hét mérkőzést tudtak lejátszani a koronavírus-járvány által hétről hétre átírt bajnoki szezonban, s a Komló, valamint a Ferencváros legyőzésével gyűjtött négy pontjuknak köszönhetően a 11. helyről várják a szerdai találkozót. A mieink 10 mérkőzésen 12 pontot gyűjtöttek az eddigiek során, amivel jelenleg az 5. helyet foglalják el a tabellán. A szerdán 18 órakor kezdődő találkozót zárt kapuk mögött játsszuk, szurkolóink azonban YouTube-csatornánkon élőben követhetik majd az eseményeket a Gyöngyösi TV közvetítésén keresztül.

K&H férfi kézilabda liga, 19. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – SBS-Eger
2020. december 16. szerda, 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Bócz László, Wiedemann Viktor
Zárt kapus mérkőzés