Az Eger következik
| Kategória: Híreink

A héten második alkalommal lép pályára a gyöngyösi farkasfalka, amely szombaton a megyei rivális Eger vendége lesz.

Egy hónapos kényszerszünet után játszott újra bajnoki mérkőzést a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata szerdán, amikor a Cegléd együttesét sikerült hat góllal felülmúlnia Konkoly Csaba vezetőedző legénységének. A találkozót szombaton újabb erőpróba követi, farkasaink a megyei rivális Eger vendégeként lépnek pályára.

Ez dupla terhelést jelent ezen a héten, de reméljük, ugyanúgy, ahogy az elmúlt bajnokság utolsó mérkőzésén, most is győzelemmel hagyhatjuk el a parkettet Egerben – mondta Konkoly Csaba vezetőedző.

Az idő előtt véget ért tavalyi bajnoki sorozat végén együttesünk 41-29-es győzelmet aratott Egerben. A megyeszékhelyiek egyébként több mint két hónapos kihagyásra kényszerültek a koronavírus-járvány miatt, szombaton azonban már a teljes keretükkel tudnak kiállni farkasaink ellen, miközben a gyöngyösi falkában továbbra is számítani kell hiányzókra.

A szombaton 18 órakor kezdődő találkozót zárt kapuk mögött rendezik, szurkolóink azonban az egriek YouTube-csatornáján videós közvetítésben, a Gyöngyösi Kézilabda Klub oldalán pedig szöveges formában élőben követhetik.

K&H férfi kézilabda liga, 13. forduló
SBS-Eger – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2020. november 21. 18:00
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok
V.: Paska Dániel, Vastag Sámuel
Zárt kapus mérkőzés