Az Eger ellen nyitjuk az új évet
| Kategória: Híreink

Megkezdte a munkát a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely Ligakupa-mérkőzésekkel indítja az új évet. Szerdán az Eger érkezik.

A DVTK-Eger, a Mezőkövesd és a Szigetszentmiklós lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös ellenfele a Ligakupában. Csapatunk a rövid téli szünet után hétfőn kezdte a felkészülést az első erőpróbára. Szerdán az Eger elleni, hazai mérkőzéssel kezdjük szereplésünket.

– A Ligakupa remek lehetőséget kínál a felkészülésre, és mivel a kiírás szerint csak magyar játékosok szerepelhetnek a versenysorozatban, arra is, hogy azok is játéklehetőséghez jussanak, akik eddig valamiért kevesebbet léptek pályára. Nem lesz könnyű dolgunk az Eger ellen, hiszen náluk is viszonylag kevés légiós szerepel, de ez rólunk is elmondható. Mindent megteszünk majd a továbbjutásért – fogalmazott Konkoly Csaba vezetőedző.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös keretében várhatóan több fiatal játékos is szerepel majd, ők már a hétfői edzésen is részt vettek. A HE-DO B. Braun Gyöngyös nem teljes keretével kezdett neki a felkészülésnek, hiszen a nemzeti válogatottjában szereplő Lubomir Duris és Mirko Herceg, valamint az ifjúsági válogatott Ubornyák Dávid egyelőre nem áll Konkoly Csaba vezetőedző rendelkezésére.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös mérkőzései a Ligakupában:
2019. január 9. szerda, 18:00 HE-DO B. Braun Gyöngyös – DVTK-Eger
2019. január 11. péntek, 18:00 DVTK-Eger – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2019. január 15. kedd, 18:30 Mezőkövesdi KC – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2019. január 17. csütörtök, 18:00 HE-DO B. Braun Gyöngyös – Mezőkövesdi KC
2019. január 23. szerda, 19:00 Szigetszentmiklósi KSK – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2019. január 25. péntek, 18:30 HE-DO B. Braun Gyöngyös – Szigetszentmiklósi KSK