Atsushi Mekaru fejlődni és tanulni szeretne
| Kategória: Híreink

Már csak néhány nap, és a B. Braun Gyöngyös 2013/2014-es kerete szurkolói ankéton mutatkozik be a drukkereknek. A pénteki, Balatonfüred elleni edzőmeccset követően lesz alkalmuk a szurkolóknak feltenni kérdéseiket a keret tagjainak, és a klub vezetésének. Itt, a hivatalos oldalon addig is folytatjuk az új játékosok bemutatását. Ezúttal a japán válogatott Atsushi Mekaruval beszélgettünk.

– Miért döntöttél úgy, hogy a B. Braun Gyöngyös csapatában folytatod a pályafutásod?

 Elsősorban a fejlődés lehetősége miatt választottam a csapatot. Szeretnék minél többet tanulni és csiszolni a technikámat, erre pedig kiváló lehetőség kínálkozott Gyöngyösön.

 Hogy érzed magad az új játékostársaid között?

 Nagyon jól. Az edzések kemények és változatosak, egészen mások, mint amit japánban megszoktam, és ez nagyon fontos számomra.

 Mi a különbség?

 A japán munkamódszer kevésbé változatos. A szigetországban egy nap csak egyféle edzésen veszünk részt, itt azonban edzésről edzésre más munkát végzünk, és egy nagyon élvezem.

felkeszules27

Atsushi Mekaru a feljlődési lehetőségek miatt választotta a B. Braun Gyöngyös csapatát.

 Mit gondolsz a keretről, mennyire lesz erős a bajnokságban?

 Szerintem erős lesz, remélem, minél előrébb tudunk majd végezni a tabellán. Én minden tőlem telhetőt megteszek ennek érdekében.

 Több poszton is bevethető vagy, melyek azok, ahol a legjobban érzed magad?

 Irányító és átlövő posztokon játszottam eddig a legtöbbet, de mivel elsődleges célom, hogy minél többet megtanuljak a játékról, így minden poszton szívesen vállalom a játékot.


Névjegy
Atsushi Mekaru
Születési hely, idő: Okinava, 1985. 04. 03.
Magasság: 185 cm
Súly: 93 kg
Korábbi klubjai: Kecskemét SE, Ceglédi KKSE