Alulmaradtunk a „kis Veszprémmel” szemben
| Kategória: Híreink

A Ferencváros után farkasaink is fejet hajtottak a fiatal veszprémiek előtt.

A HE-DO B.Braun Gyöngyös következő ellenfele a rendkívül fiatal játékosokat felsorakoztató, lendületes kézilabdát játszó Veszprémi KKFT csapata volt. Egy gyors 3-0-s rohammal kezdtek farkasaink, azonban az 5. percet követően egyenlíteni tudott a vendég alakulat. Negyed óra elteltével továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok, a „kis Veszprém” hibáit jól kihasználva 8-6-ra Uros Vilovszkiék voltak lépéselőnyben. A 24. percig magabiztosan tartottuk előnyünket, de az ifjú csapat lendülete nem tört meg, előbb egyenlítettek, majd 12-13-ra megfordították a találkozó állását. Az első játékrész végén Ubornyák Dávid egy súlyos szabálytalanságot követően azonnali piros lapot kapott, három góllal vezettek a vendégek. A szünetre 13-16-os eredménnyel vonulhattak az együttesek.

A második félidő kezdetén több fantázia került támadójátékunkba, de védekezésben nem sikerült hatástalanítanunk a veszprémiek beállóját. Sikerült újra egyenlíteni a mérkőzésen, de a lehető legrosszabbkor kapott kétperces büntetések és a pontatlan játék megbosszulta önmagát, a 43. percben már 18-22-es hátrányban voltunk. A félidő derekáig Németh öt, Vilovski hat találatot jegyzett, így sikerült zárkóznunk, tíz perccel az összecsapás lefújása előtt mindössze egy gólos lemaradásban voltunk, 23-24 volt az összecsapás állása. A végjáték sajnos nem nekünk sikerült jobban, csak a különbség volt kérdéses. A bajnokság meglepetéscsapata 24-27-es győzelemmel távozott otthonunkból.

K&H férfi kézilabda liga, 11. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Veszprémi KKFT 24-27 (13-16)

Gyöngyös: Merkovszki, Tóth (kapusok), Urbán, Németh 6, Halász 5, Papp 1, Varsandán 1, Ubornyák, Hegedűs 1, Gábori 1, Duris, Vilovski 6, Gerdán, Herceg 2, Gráf, Markez 2. Edző: Konkoly Csaba.

Veszprém: Ágoston, Miklós, Borbély, (kapusok) Tóth P. 2, Szeitl 4, Füleki, Szmetán, Hári 1, Kovács, Fazekas 6, Kristóf 2, Seregi 4, Tóth M. 2, Bugyáki, Tóth A. 3, Vajda 3. Edző: Tombor Csaba

Hétméteresek: 2/3 ill. 3/4
Kiállítások: 16, ill. 6 perc
Játékvezetők: Medve Róbert Pál, Südi Péter

Értékelések

A találkozót YouTube-csatornánkon élőben közvetítettük

A mérkőzés képei