Aleksandar Tomic az új falkatag
| Kategória: Egyéb

A balátlövő posztra érkező Dino Hamidovic után újabb játékos csatlakozik a HE-DO B. Braun Gyöngyös jövő évi keretéhez. A szerb Aleksandar Tomic kapusposzton erősíti majd a farkasfalkát.

Második és egyben utolsó érkezőnk a következő szezonra nem más, mint Aleksandar Tomic, aki csakúgy, mint Dino Hamidovic, szintén a szlovén Trimo Trebnje együttesétől csatlakozik a fakasfalkához. A 30 éves hálóőr Szerbiában született, megfordult a szerb és szlovén élvonalban egyaránt. Karrierje során erősítette a Krka, a Partizan és a Crvena Zvezda gárdáját is. Több éven keresztül szerepelt a szerb utánpótlás és egyetemi válogatottakban. A 2019/2020-as szlovén Szuper Liga legjobb játékosának választották az októberi hónapban, emellett a 2018/2019-es Szuper Kupa MVP-je és a Final4 legjobb kapusa lett. Reméljük, hogy az elkövetkezendő két évben a Mátraalján is tovább kamatoztatja tudását.

Aleksandar Tomic a csapatunkat 2017 óta erősítő Tóth Mihály helyére érkezik. Misinek ezúton is köszönjük a munkát, amit az elmúlt években a csapatért végzett, további sok sikert kívánunk pályafutásához.