A Veszprémmel játsszuk a kupa-elődöntőt
| Kategória: Híreink

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjének párosításait. A B. Braun Gyöngyös csapata az MKB-MVM Veszprémmel találkozik az április 12-i elődöntőben. A négyes döntőnek csakúgy mint tavaly, idén is Pécs ad majd otthont.

bbraun mkb20

A két bajnoki után az áprilisi lesz a harmadik meccsünk a Veszprémmel. Fotó: Magyari Máté

A B. Braun Gyöngyös csapata az FTC Bástyamillenium legyőzésével elsőként biztosította helyét a Magyar Kupa legjobb négy együttese között. Később a Veszprém és a Grundfos Tatabánya is bejutott a négyes döntőbe, amelynek mezőnye tegnap vált teljessé, miután a Pick Szeged a visszavágón tizennégy góllal legyőzte az első meccset 25-24-re megnyert Csurgót.

A szövetség ma délelőtt az elődöntő sorsolását is megtartotta, amelynek eredményeként a B. Braun Gyöngyös a Veszprémmel találkozik, míg a Tatabánya a Szegeddel játszik a döntőbe jutásért. Egyúttal az is eldőlt, hogy a négyes döntőt – csakúgy, mint tavaly – Pécsett rendezik majd. A két elődöntőt április 12-én játsszák a csapatok, a helyosztókra pedig másnap, április 13-án kerül sor. A B. Braun Gyöngyös mérkőzéseire a Gyöngyösi Kézilabda Klub irodájában is lehet majd jegyeket vásárolni a szombati napra 2500 forintos áron, a vasárnapi napra pedig 4000 forintért. A klub ingyenes szurkolói buszt indít a baranyai megyeszékhelyre, hogy minél több szimpatizánsunk biztathassa majd a helyszínen a csapatot. Jelentkezni a szokásos módon Vernyik Lászlónál lehet a 30/205-27-18-as telefonszámon vagy a sportsupport@citromail.hu címen. A találkozókat a Sport Klub közvetíti.

Férfi Magyar Kupa, négyes döntő, Pécs

2014. április 12., szombat, elődöntők:
14:00 MKB MVM Veszprém – B. Braun Gyöngyös
16:00 Grundfos Tatabánya – Pick Szeged

A döntőre és a bronzmérkőzésre 2014. április 13-án, vasárnap kerül sor.

Helyszín: Lauber Dezső Sportcsarnok, 7633. Pécs, Dr. Veress E. utca 10.