A Veszprémet fogadjuk
| Kategória: Híreink

Több mint két hét után lép pályára ismét a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely ezúttal a bajnoki címvédő Telekom Veszprém ellen bizonyíthat.

Szeptember 29-e, a Füchse Berlin elleni EKL-visszavágó óta nem játszott mérkőzést a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amelynek az elmúlt héten két meccse is elmaradt, miután a Ferencváros és a Dabas játékosai között is koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak. Farkasaink szombaton így több mint két hetes szünet lépnek újra pályára, ellenfelük pedig a bajnoki címvédő Telekom Veszprém együttese lesz.

– Ugyanúgy készülünk, ahogy minden mérkőzésünkre szoktunk. Tudjuk, hogy a legjobb teljesítményünk szükséges ahhoz, hogy jó mérkőzést játsszunk a Veszprémmel, ezért minden meg fogunk tenni a pályán, hogy a szurkolóinkat jó kézilabdával szolgálhassuk ki. Szokás szerint most is részfeladatokat tűztünk ki magunk elé, ezek teljesítése lesz a fő célunk, illetve, hogy minél tovább bírjuk a sztárcsapat ellen – mondta a találkozó előtt Konkoly Csaba vezetőedző.

A Veszprém már hét mérkőzésen van túl a bajnokságban, és eddig egyszer sem botlott meg, valamennyi találkozójukat magabiztosan, nagy gólkülönbséggel nyerték, ezért farkasainknak biztosan nem lesz könnyű dolguk ellenük. A mieink egyébként eddigi négy mérkőzésükből hármat nyertek meg a bajnokságban, és a negyedik helyről várják az éllovas elleni összecsapást, amit az M4 Sport+ élőben közvetít majd. A következő héten két találkozó vár majd a fiúkra, akik szerdán a Ferencváros elleni elmaradt meccset pótolják be hazai pályán, majd szombaton Budakalászon lépnek pályára zárt kapus mérkőzésen.

K&H férfi kézilabda liga, 8. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Telekom Veszprém
2020. október 17. szombat, 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Bócz László, Wiedemann Viktor
TV: M4 Sport+