A Vecséssel játsszuk az utolsót
| Kategória: Híreink

A szezon utolsó bajnoki mérkőzésére készül a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely a Vecsés elleni győzelemmel zárná a bajnokságot.

Miután hazai pályán magabiztos győzelemmel búcsúzott közönségétől a Mezőkövesdet kilenc góllal legyőző HE-DO B. Braun Gyöngyös, a héten már az utolsó erőpróbára készül Konkoly Csaba legénysége. A bajnokságban a Vecsés lesz az utolsó ellenfelünk, az újonc pedig nem lesz ismeretlen játékosaink előtt, hiszen ebben a szezonban a hazai bajnoki mellett a Ligakupa elődöntőjében is találkoztunk a Pest megyeiekkel, akikkel így háromszor játszottunk, de csak kétszer tudtuk győztesen elhagyni a pályát. A Ligakupában ugyanis a tizenhárom gólos idegenbeli győzelem után hazai pályán két góllal alulmaradtunk a Pest megyeiekkel szemben.

– Ez adja a fő motivációnkat – mondja Konkoly Csaba vezetőedző. – Miután a Vecsés megtréfált bennünket a Ligakupában, arra fogunk törekedni, hogy ezt a kis fiaskót kijavítsuk, és megmutassuk, hogy idegenben is jobbak vagyunk náluk.

A bajnokság utolsó fordulójának találkozója tét nélkül zajlik majd mindkét csapat számára, hiszen ahogy biztosra vehető, hogy az eddig pont nélkül álló Vecsés a tabella utolsó helyén végez, úgy az is eldőlt már, hogy a mieink a hatodik helyen zárják a pontvadászatot.

K&H férfi kézilabda liga, 26. forduló
Vecsési SE – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2019. május 18. szombat, 18:00
Monor Városi Sportcsarnok
V.: B. Pech Katalin, Vágvölgyi Mária