A Tatabányát fogadjuk
| Kategória: Híreink

A Tatabánya lesz a gyöngyösi farkasfalka következő ellenfele az élvonalbeli férfikézilabda-bajnokságban.

Kezdi maga mögött hagyni a tavasz eleji hullámvölgyet a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely március elején, a Csurgó ellen elért szoros eredmény óta két győzelmet is magáénak tudhat a bajnokságban, és motiváltan készül az újabb erőpróbára. A farkasfalka következő ellenfele az a Tatabánya lesz, amellyel ebben a szezonban már kétszer is összemértük az erőnket. Az idegenbeli bajnokin egy góllal maradtunk még tavaly szeptemberben, majd márciusban hazai környezetben vívtunk meg velük a Magyar Kupa IV. fordulójában. Akkor kétgólos vendéggyőzelem született, azonban nem tudtunk teljes kerettel kiállni.

– Hasonló mérkőzésre számítok, mint a legutóbbi kupameccsünk volt ellenük, azonban most teljes kerettel tudunk kiállni, Duris és Herceg játéka is emelhet a csapatteljesítményen. A hazai pálya ráadásul kötelez bennünket, és a bajnokságban elért eredményeinkre is jobban tudunk építeni. Azt érzem, hogy kezdünk visszatalálni az őszi formánkhoz, és a Tatabánya ellen is ezt az arcunkat akarjuk mutatni – mondta Konkoly Csaba vezetőedző.

A Tatabánya eddig lejátszott 12 mérkőzésén két ponttal többet gyűjtött, mint 18 meccs alatt a mieink, a tabellán három hellyel előznek meg bennünket, a tigrisek az ötödik, míg farkasaink a 8. helyről várják az összecsapást. A Tatabánya legutóbb a Balatonfüredet verte magabiztosan, de Egerben elszenvedett március közepi vereségük is bizonyítja, hogy nem legyőzhetetlenek

A mérkőzést a koronavírus-járvány megfékezésére hozott szabályok miatt zárt kapuk mögött játsszák a csapatok, de klubunk YouTube-csatornáján élőben lesz majd követhető az összecsapás.

K&H Férfi Kézilabda Liga, 15. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Grundfos Tatabánya KC
Gyöngyös, 2021. április 7. szerda, 18:00
V.: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás