A Tatabányán aratott páratlan siker után Veszprémben kell helytállnia a HE-DO B. Braun Gyöngyösnek. A keddi találkozót az M4 Sportélőben közvetíti.

Tatabányai győzelmével páratlan eredményt ért el a HE-DO B. Braun Gyöngyös, amely azzal büszkélkedhet, hogy egyedüli csapatként tudott győzni bajnoki mérkőzésen a bányászvárosban, és egyetlenként múlta felül mindkét mérkőzésen a bajnokságban harmadik helyen álló, az EHF-kupában a negyeddöntőig menetelő Tatabányát.

– Nagy eredmény, amit sikerült elérnünk Tatabányán, de ez semmin nem változtat, ugyanúgy készülünk a folytatásra, ahogy elterveztük, talán egy kicsit jobb hangulatban, mintha pont nélkül kellett volna hazajönnünk szerdán – ecseteli Konkoly Csaba vezetőedző, aki szerint mentálisan nagy erőt adott a csapatnak, hogy véghez tudta vinni a tatabányai bravúrt. Sokáig azonban nem ünnepelhettek a tatabányai tigriseket is legyőző gyöngyösi farkasok, hiszen jövő héten kedden már a BL-negyeddöntős szereplésre hajtó Telekom Veszprém ellen kell helytállniuk, ami nem lesz könnyű feladat. – Egészen más kávéház egy BL-résztvevő, világsztárokkal teletűzdelt csapat, de szeretnénk minél jobban megnehezíteni a dolgukat, amihez elengedhetetlen, hogy felvegyük az általuk diktált tempót – mondta Konkoly Csaba, aki tisztes helytállást vár tanítványaitól a Bakonyban.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös veszprémi vendégjátékát az M4 Sport élőben közvetíti. Csapatunknak mindössze három mérkőzése maradt hátra a bajnokságból, a keddi, Veszprém elleni találkozót követően a Mezőkövesdet fogadjuk, majd Vecsésen búcsúzunk a bajnoki szezontól. Ezt követően a Ligakupa döntője vár a fiúkra május 21-én és 24-én.

K&H férfi kézilabda liga, 24. forduló
Telekom Veszprém – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2019. május 7. kedd, 18:00, Veszprém Aréna
V.: Paska, Vastag.